Рецепт Здоба з корицею фото

Здоба з корицею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно, Молочні продукти, Молоко
ПП рецепти
На полуденок, Для дітей, На сніданок
Випічка, Булочки

Не можу собі вже й уявити солодку здобну випічку без пари пучок кориці. Ця чарівна спеція нагородить десерт приголомшливим ароматом і додасть йому пікантність. Незамінний інгредієнт на кухні!

Я майже щороку буваю в Азії і обов'язково привожу звідти коричні палички. Тому завжди маю їх під рукою. Нещодавно вирішила зробити просту випічку з цим інгредієнтом. Я описала, як приготувати здобу з корицею. Тануть у роті булочки ідеально підійдуть під вечірнє чаювання.

  • Борошно - 4 склянки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Кукурудзяна олія - 6 Ст. Ложок
  • Дріжджі сухі - 1 Ст. Ложка
  • Обкладинка - 3 Ст. Ложки
  • Білок яєчний - 1 штука
здоба з корицею - фото крок 1
У мисці з'єднайте яйце, 3 ст. Ложки цукру і білок. Молоко трохи нагрійте. Влийте його до яйцю. Розмішайте і слідом додайте кукурудзяну олію.
здоба з корицею - фото крок 2
Далі розчиніть в отриманому складі дріжджі. Добре розмішайте їх.
здоба з корицею - фото крок 3
Поступово введіть борошно і замішати тісто. Залиште його на 40 хвилин в теплому місці.
здоба з корицею - фото крок 4
Після цього розділіть тісто на 2 частини. Розкачайте його в прямокутні пласти.
здоба з корицею - фото крок 5
Змішайте цукор, що залишився з корицею. Цією сумішшю посипте рівномірно пласти тіста.
здоба з корицею - фото крок 6
Поверніть кожен пласт в рулет і наріжте його на порції. Поставте їх у форму для випічки і залиште на півгодини.
здоба з корицею - фото крок 7
Випікайте булочки в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 20 хвилин. Приємного чаювання!

Схожі рецепти