Здоба в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт здоби в хлібопічці - для тих, хто не любить зайвих складнощів, але небайдужий до свіжої випічки!
Цей рецепт ідеально підійде для зайнятих господинь, які люблять побалувати себе і близьких чимось смачненьким: ніяких проблем з обробленням тесту, всі операції здійснює кухонний агрегат, а в підсумку на столі з'являється ароматний здобна буханець!
Завантажуємо в чашу хлібопічки дріжджі і борошно. Її краще просіяти - здоба буде пишніше.
Висипаємо цукор, razbivaem яйця, виливаємо нагріте до 40 градусів молоко, викладаємо масло. Останнє не потрібно розтоплювати, але розм'якшити не завадить (просто вийміть його заздалегідь з холодильника і наріжте невеликими кубиками).
При бажанні можна додати в тісто цукати або сухофрукти - вийде смачно, не сумнівайтеся! Тільки не забудьте сухофрукти промити, а ще краще - ошпарити окропом.
Включаємо хлібопічку, режим «Солодкий хліб» (якщо є, А якщо ні, то «Основний»), корочку вибираємо за смаком (мені подобається середня).
Через 3-4 години пролунає звуковий сигнал - здоба готова!
Ця пишна рум'яна буханець неодмінно прикрасить ваш стіл, шкода тільки, що ненадовго!
Смачного!
- Сухі дріжджі - 2 чайних ложки
- Борошно пшеничне - 600 грам
- Молоко - 150 мілілітрів
- Яйця - 3 штуки
- Вершкове масло - 100 грам
- Прянощі - За смаком (ваніль, обкладинка, кардамон і т.Д.)
- Сухофрукти, цукати - За смаком
- Цукор - 6 Ст. Ложок
Завантажуємо в чашу хлібопічки дріжджі і борошно. Її краще просіяти - здоба буде пишніше.
Висипаємо цукор, razbivaem яйця, виливаємо нагріте до 40 градусів молоко, викладаємо масло. Останнє не потрібно розтоплювати, але розм'якшити не завадить (просто вийміть його заздалегідь з холодильника і наріжте невеликими кубиками).
При бажанні можна додати в тісто цукати або сухофрукти - вийде смачно, не сумнівайтеся! Тільки не забудьте сухофрукти промити, а ще краще - ошпарити окропом.
Включаємо хлібопічку, режим «Солодкий хліб» (якщо є, А якщо ні, то «Основний»), корочку вибираємо за смаком (мені подобається середня).
Через 3-4 години пролунає звуковий сигнал - здоба готова!
Ця пишна рум'яна буханець неодмінно прикрасить ваш стіл, шкода тільки, що ненадовго!
Смачного!