Рецепт Здоба в хлібопічці фото

Здоба в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Дріжджове тісто
ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Простий рецепт здоби в хлібопічці - для тих, хто не любить зайвих складнощів, але небайдужий до свіжої випічки!

Опис приготування:

Цей рецепт ідеально підійде для зайнятих господинь, які люблять побалувати себе і близьких чимось смачненьким: ніяких проблем з обробленням тесту, всі операції здійснює кухонний агрегат, а в підсумку на столі з'являється ароматний здобна буханець!

Завантажуємо в чашу хлібопічки дріжджі і борошно. Її краще просіяти - здоба буде пишніше.

Висипаємо цукор, razbivaem яйця, виливаємо нагріте до 40 градусів молоко, викладаємо масло. Останнє не потрібно розтоплювати, але розм'якшити не завадить (просто вийміть його заздалегідь з холодильника і наріжте невеликими кубиками).

При бажанні можна додати в тісто цукати або сухофрукти - вийде смачно, не сумнівайтеся! Тільки не забудьте сухофрукти промити, а ще краще - ошпарити окропом.

Включаємо хлібопічку, режим «Солодкий хліб» (якщо є, А якщо ні, то «Основний»), корочку вибираємо за смаком (мені подобається середня).

Через 3-4 години пролунає звуковий сигнал - здоба готова!

Ця пишна рум'яна буханець неодмінно прикрасить ваш стіл, шкода тільки, що ненадовго!

Смачного!

  • Сухі дріжджі - 2 чайних ложки
  • Борошно пшеничне - 600 грам
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Яйця - 3 штуки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Прянощі - За смаком (ваніль, обкладинка, кардамон і т.Д.)
  • Сухофрукти, цукати - За смаком
  • Цукор - 6 Ст. Ложок
Цей рецепт ідеально підійде для зайнятих господинь, які люблять побалувати себе і близьких чимось смачненьким: ніяких проблем з обробленням тесту, всі операції здійснює кухонний агрегат, а в підсумку на столі з'являється ароматний здобна буханець!

Завантажуємо в чашу хлібопічки дріжджі і борошно. Її краще просіяти - здоба буде пишніше.

Висипаємо цукор, razbivaem яйця, виливаємо нагріте до 40 градусів молоко, викладаємо масло. Останнє не потрібно розтоплювати, але розм'якшити не завадить (просто вийміть його заздалегідь з холодильника і наріжте невеликими кубиками).

При бажанні можна додати в тісто цукати або сухофрукти - вийде смачно, не сумнівайтеся! Тільки не забудьте сухофрукти промити, а ще краще - ошпарити окропом.

Включаємо хлібопічку, режим «Солодкий хліб» (якщо є, А якщо ні, то «Основний»), корочку вибираємо за смаком (мені подобається середня).

Через 3-4 години пролунає звуковий сигнал - здоба готова!

Ця пишна рум'яна буханець неодмінно прикрасить ваш стіл, шкода тільки, що ненадовго!

Смачного!

Схожі рецепти