Рецепт Збитий сирний десерт фото

Збитий сирний десерт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Вершки , Сир , Полуниця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На святковий стіл , День народження , 8 березня
Десерти , Крем
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 хв.

Якщо ви віддаєте перевагу легкі десерти важким пирогів і тортів, то вам безумовно сподобається легкий і повітряний десерт з ніжного збитого сиру, доповнений соковитими ягодами полуниці.

Опис приготування:

Якщо вам стало цікаво, як приготувати збитий сирний десерт, то зробити це можна за допомогою цього рецепта. Відмінний варіант літнього десерту, який просто тане в роті. А взимку можна брати будь-які доступні фрукти, вийде не гірше. Обов'язково спробуйте приготувати!

  • Сир - 200 грам
  • Печиво - 100 грам
  • Полуниця - 6 штук (можна взяти заморожену ягоду або будь-які фрукти)
  • М'ята - 1/4 пучка
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Цукрова пудра - 1/2 Ст. Ложки
  • Ванільний екстракт - 1/2 чайних ложки
збитий сирний десерт - фото крок 1
Печиво поламайте на невеликі шматочки і складіть його в чашу блендера. Найкраще підійде пісочне печиво, яке добре кришиться. Подрібніть його в блендері до однорідності, щоб не траплялися великі шматочки.
збитий сирний десерт - фото крок 2
Сир перекладіть в скляну мисочку. Ви можете використовувати магазинний сир, але краще, звичайно ж, брати домашній. Перетворіть його в однорідну пасту за допомогою погружного блендера.
збитий сирний десерт - фото крок 3
До сирної пасти влийте вершки. Вони повинні бути жирними, не менше 20-ти відсотків. Всипте цукрову пудру і ванілін. Знову збийте сирну масу.
збитий сирний десерт - фото крок 4
Візьміть відповідні келихи, наприклад, підійдуть"Мартинка" . Викладіть на дно кожного келиха крихту печива, потім сирну пасту.
збитий сирний десерт - фото крок 5
Полуницю гарненько вимийте під проточною водою. Відірвіть хвостики і розрізати кожну ягоду на чотири частини. Вибирайте стиглу полуницю, щоб вона була не кисла.
збитий сирний десерт - фото крок 6
Красиво викладіть полуничку поверх сирної маси. Потім вимийте м'яту і відірвіть зі стебел суцвіття листочків. Прикрасьте ними ваш десерт і подавайте до столу.

Схожі рецепти