Запіканка з кабачків з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.
Запіканка з кабачків з грибами - це смачно, просто і швидко, а головне - доступно і бюджетно. Подавати запіканку до столу можна з різними соліннями або овочами, також можна додати сметану і зелень.
Опис приготування:
Для рецепта нам знадобляться молоді кабачки, гриби будемо використовувати - печериці. Також до складу страви входить яйця, борошно і трохи розпушувача, побачити, як, рецепт простий, доступний для кожного. Якщо ви любите всілякі рецепти на основі кабачків, тоді неодмінно приготуйте запіканку на обід або вечерю.
- Кабачки - 250 грам
- Печериці - 150 грам
- Яйця курячі - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Кабачок сполосніть і просушіть, натріть кабачок на середній терці. Обов'язково відіжміть сік від кабачків, максимально!
Печериці вимийте і просушіть, наріжте невеликими шматочками і додайте до кабачки.
Сюди ж додайте кілька курячих яєць, сіль і мелений перець за смаком. Можна додати трохи часнику.
Всипте борошно і розпушувач. Все добре перемішайте.
Духовку прогрейте до 180 градусів. Форму змастіть маслом, викладіть кабачки. Запікайте 25 хвилин. За бажанням можна посипати готову страву сиром і запекти ще 7-8 хвилин.
Приємного вам апетиту!