Запіканка з кабачків з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Смачна варіація на тему поєднання овочів з фаршем. Настійно рекомендую вам приготувати таку запіканку з кабачків з фаршем - вона з'їдається в один присід!
Здається, що продуктів набралося багато, але зараз побачите, що зробити запіканку з кабачків з фаршем простіше простого, і багато часу це не забере. Розповідаю, як приготувати:
1. Отже, почнемо з приготування фаршу. Для цього на маслі підсмажити дрібно порізану цибулю, а як почне ставати прозорим - кидаємо фарш, томатну пасту, сіль і перець. Добре перемішуємо, і залишимо поки доходити.
2. Тепер зіб'ємо яйця і втрутитися їх в сметану.
3. Кабачки трьом на крупній тертці, віджимаємо зайвий сік, якщо такий виділився, і солимо. Таким же чином натремо сир, а помідори ріжемо кружальцями.
4. Нарешті готуємо наші інгредієнти до змішання. Деко змащуємо маслом, і на нього рівним шарів викладаємо половину кабачків.
5. Тепер для рецепта приготування запіканки з кабачків з фаршем викладаємо шар фаршу, а наверх - знову шар кабачків.
6. І ось - гарненько викладемо зверху помідори, і заллємо все нашої сумішшю зі збитих яєць і сметани. Посипаємо сиром, і на півгодини в духовку, розігріту до 180 градусів.
Готово!
Приголомшливий смак і соковитість запіканки з кабачків з фаршем, зробленої за таким простим рецептом, гарантована! Приємного апетиту
- Кабачки - 5 штук
- Фарш - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Помідори - 500 грам
- Яйця - 4 штуки
- Крем - 200 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сир твердий - 100 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
1. Отже, почнемо з приготування фаршу. Для цього на маслі підсмажити дрібно порізану цибулю, а як почне ставати прозорим - кидаємо фарш, томатну пасту, сіль і перець. Добре перемішуємо, і залишимо поки доходити.
2. Тепер зіб'ємо яйця і втрутитися їх в сметану.
3. Кабачки трьом на крупній тертці, віджимаємо зайвий сік, якщо такий виділився, і солимо. Таким же чином натремо сир, а помідори ріжемо кружальцями.
4. Нарешті готуємо наші інгредієнти до змішання. Деко змащуємо маслом, і на нього рівним шарів викладаємо половину кабачків.
5. Тепер для рецепта приготування запіканки з кабачків з фаршем викладаємо шар фаршу, а наверх - знову шар кабачків.
6. І ось - гарненько викладемо зверху помідори, і заллємо все нашої сумішшю зі збитих яєць і сметани. Посипаємо сиром, і на півгодини в духовку, розігріту до 180 градусів.
Готово!
Приголомшливий смак і соковитість запіканки з кабачків з фаршем, зробленої за таким простим рецептом, гарантована! Приємного апетиту