Рецепт Запіканка з кабачків з фаршем фото

Запіканка з кабачків з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Фарш, Кабачок
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На швидку руку, Обід за 30 хвилин
Гарячі страви, Запіканка

Смачна варіація на тему поєднання овочів з фаршем. Настійно рекомендую вам приготувати таку запіканку з кабачків з фаршем - вона з'їдається в один присід!

Здається, що продуктів набралося багато, але зараз побачите, що зробити запіканку з кабачків з фаршем простіше простого, і багато часу це не забере. Розповідаю, як приготувати:

1. Отже, почнемо з приготування фаршу. Для цього на маслі підсмажити дрібно порізану цибулю, а як почне ставати прозорим - кидаємо фарш, томатну пасту, сіль і перець. Добре перемішуємо, і залишимо поки доходити.

2. Тепер зіб'ємо яйця і втрутитися їх в сметану.

3. Кабачки трьом на крупній тертці, віджимаємо зайвий сік, якщо такий виділився, і солимо. Таким же чином натремо сир, а помідори ріжемо кружальцями.

4. Нарешті готуємо наші інгредієнти до змішання. Деко змащуємо маслом, і на нього рівним шарів викладаємо половину кабачків.

5. Тепер для рецепта приготування запіканки з кабачків з фаршем викладаємо шар фаршу, а наверх - знову шар кабачків.

6. І ось - гарненько викладемо зверху помідори, і заллємо все нашої сумішшю зі збитих яєць і сметани. Посипаємо сиром, і на півгодини в духовку, розігріту до 180 градусів.

Готово!

Приголомшливий смак і соковитість запіканки з кабачків з фаршем, зробленої за таким простим рецептом, гарантована! Приємного апетиту


  • Кабачки - 5 штук
  • Фарш - 500 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Помідори - 500 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Крем - 200 грам
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Сир твердий - 100 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Здається, що продуктів набралося багато, але зараз побачите, що зробити запіканку з кабачків з фаршем простіше простого, і багато часу це не забере. Розповідаю, як приготувати:

1. Отже, почнемо з приготування фаршу. Для цього на маслі підсмажити дрібно порізану цибулю, а як почне ставати прозорим - кидаємо фарш, томатну пасту, сіль і перець. Добре перемішуємо, і залишимо поки доходити.

2. Тепер зіб'ємо яйця і втрутитися їх в сметану.

3. Кабачки трьом на крупній тертці, віджимаємо зайвий сік, якщо такий виділився, і солимо. Таким же чином натремо сир, а помідори ріжемо кружальцями.

4. Нарешті готуємо наші інгредієнти до змішання. Деко змащуємо маслом, і на нього рівним шарів викладаємо половину кабачків.

5. Тепер для рецепта приготування запіканки з кабачків з фаршем викладаємо шар фаршу, а наверх - знову шар кабачків.

6. І ось - гарненько викладемо зверху помідори, і заллємо все нашої сумішшю зі збитих яєць і сметани. Посипаємо сиром, і на півгодини в духовку, розігріту до 180 градусів.

Готово!

Приголомшливий смак і соковитість запіканки з кабачків з фаршем, зробленої за таким простим рецептом, гарантована! Приємного апетиту

Схожі рецепти