Запіканка з геркулесу
(покроковий рецепт з фото)
Хтось в дитинстві любив їсти запіканку? Я особисто немає. Особливо сирну, яку подавали в садку і школі. Але смаки з часом змінюються, та й рецепти теж. Наприклад, від цього я просто в захваті!
Цей варіант крім приголомшливого смаку має незвичайний склад, а також підходить для дієтичного харчування. Немає борошна, глютену і навіть можна обійтися без цукру. Обов'язково дізнайтеся про те, як приготувати запіканку з геркулесу і яблук. Випічку можна їсти дітям від 2-х років. В якості експерименту додайте малину чи полуницю.
- Яблуко - 1 штука
- Молоко - 2 склянки
- Геркулес - 1 Склянка
- Ізюм золотий - 0, 25 склянки
- Цукор коричневий - 2 Ст. Ложки
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Сіль велика - 1 щіпка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
Яблуко наріжте невеликими шматочками.
У мисці змішайте геркулес, яблуко, родзинки і цукор.
У суміш додайте мускатний горіх, корицю, сіль і розтануло масло. Все перемішайте.
Викладіть інгредієнти рівним шаром у форму для випічки.
Залийте все молоком.
Готуйте запіканку в духовці при 180 градусах протягом 25-30 хвилин. Приємною дегустації!