Запіканка з фаршем і опеньками
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже смачна страва для сімейної вечері. Ситна, ароматна запіканка нікого не залишить байдужим. А що з'явився аромат збере всю родину на кухні ще раніше, ніж вона приготується.
Готується така запіканка дуже просто і досить швидко. Гриби можна використовувати абсолютно будь-які. А кількість овочів змінювати або доповнювати. Все одно буде дуже смачно!
- Фарш - 300 грам
- Опеньки - 200 грам
- Помідори - 2 штуки
- Мал - 100 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложок
- Молоко - 100 мілілітрів
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штук
- Сир твердий - 50 грам
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком

Зваріть рис до готовності і викладіть у форму для запікання, змащену маслом. Посипте спеціями. У міру викладання шарів запіканки, спеції і сіль додавайте на свій смак.

На рис викладіть фарш і гриби.

Додайте нарізані помідори.

Окремо на сковороді обсмажте муку з вершковим маслом. Додайте молоко і перемішайте.

З'єднайте молочну суміш зі збитим яйцем. Вмішайте також сіль, спеції і зелень.

Залийте цією сумішшю запіканку.

Посипте тертим сиром і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів хвилин на 30-40.

Подавайте до столу в гарячому вигляді.
Смачного!
Смачного!