Запіканка з адигейським сиром
(покроковий рецепт з фото)
Приготуємо обладнаний запіканку з адигейським сиром, Lavasa, яйцями і йогуртом. Результат вам точно сподобається. Соковитий, ніжно, апетитно і шалено смачно!
Основа рецепта - адигейський сир, в процесі запікання він придбає вершковий смак і вийде неймовірним. У поєднанні з лавашем і заливкою з яєць, йогурту, виходить відмінна комбінація для приготування запіканки. Плюс до всього, запіканка виходить корисною!
- Адигейський сир - 200 грам
- Курячі яйця - 2 штуки
- Грецький йогурт - 150 грам
- Лаваш - 2 штуки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Вбийте в глибоку миску кілька великих курячих яєць.
Додайте слідом до яєць йогурт, сіль і перець, перемішайте все.
Адигейський сир поріжте кубиками невеликого розміру, після додайте в суміш яєць і йогурту.
Лаваш порвіть невеликими шматочками, додайте в миску до всіх інгредієнтів, добре перемішайте.
Форму для духовки змастіть маслом, викладіть всю суміш і відправте в духовку. Готуйте запіканку протягом 25 хвилин при температурі 180 градусів.
Смачного!