Рецепт Запечені шматочки індички фото

Запечені шматочки індички
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Індичка , Птах
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Так м'ясо індички я раніше ще не готувала. Випадково знайшла рецепт в одній з кулінарних книг давнини (часів СРСР). Дуже сподобалось. Таке м'ясо можна подати як закуску до пива і не тільки.

Опис приготування:

Дуже смачна індичка виходить. Різати філе потрібно досить великою соломкою. Якщо м'ясо нарізати тонко і дуже прозоро, то при запіканні воно підсушиться і буде близьким до чіпсів.

  • Індичка - 1 кілограм (філе)
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Сіль, спеції - За смаком
запечені шматочки індички - фото крок 1
М'ясо індички потрібно нарізати соломкою. Трохи крупніше, ніж ви це робите, коли готуєте бефстроганов. Це потрібно, щоб при запіканні м'ясо не пересушити.
запечені шматочки індички - фото крок 2
Щоб потім не мити деко, застелите його фольгою, складеної вдвічі. Влийте 1 ст. Ложку рослинної олії, змастіть всю фольгу, де її буде стосуватися м'ясо.
запечені шматочки індички - фото крок 3
Нарізане м'ясо викладаємо на фольгу. Посипаємо його сіллю, перцем і борошном з панірувальними сухарями. Прямо на фользі перемішуємо м'ясо, повністю його виволяв в спеціях і паніровці. Викладіть м'ясо акуратно, щільно один до одного в один шар. Полийте рослинним маслом.
запечені шматочки індички - фото крок 4
Розігрійте духовку до 180 градусів. Перенесіть м'ясо в духовку, запікайте його близько 15-20 хвилин.

Схожі рецепти