Запечена в соусі кольорова капуста
(покроковий рецепт з фото)
Pikantnaya, яскрава і насичена овочева закуска представлена вашій увазі. Хочете спробувати незвичайну капусту, яку ще ніколи не пробували? Не проходьте мимо цього рецепта!
Розповім вам, як приготувати запечену в соусі кольорову капусту. Відразу скажу, що цей варіант для тих, хто любите гостреньке, але ви можете не використовувати чилі. Кокосове молоко тут дуже до речі, як і жменю горішків. Саму ідею, звичайно, можна трансформувати, додаючи ті спеції, які є вдома. Виходить дуже смачно і дуже незвично!
- Кольорова капуста - 1 штука
- Сіль - 2 чайних ложки
- Чилі - 1/2 чайних ложки
- Куркума - 1/2 чайних ложки
- Оливкова олія - 2 чайних ложки
- Червона цибуля - 1/2 штуки
- Імбир - 1-2 чайних ложок
- Часник - 4-6 зубчиків
- Помідори - 3 штуки
- Кокосове молоко - 3/4 склянки
- Кешью - 50 грам
- Спеції - За смаком (сіль, цукор, Ferry Масала, кмин, koriandr, куркуми і TD)
1. Доведіть до кипіння воду у великій каструлі. Додайте сіль, перець чилі і kurkumu. Опустіть кольорову капусту і на середньому вогні проваріть близько 4 хвилин.
2. Після обсушити і перекладіть у жароміцних форму.
3. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла. Викладіть подрібнену цибулю і обсмажте 4-5 хвилин. Додайте часник, імбир, чилі і тушкуйте ще пару хвилин.
4. Туди ж відправте подрібнені помідори, сіль, цукор і спеції. Тушіте 8-10 хвилин на повільному вогні.
5. Зніміть з вогню, остудіть трохи і подрібніть в блендері до однорідності. Влийте кокосове молоко і перемішайте.
6. Додайте подрібнені горіхи і отриманим соусом змастити капусту з усіх боків. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку і випікайте 45-75 хвилин до м'якості (час залежить від розміру капусти).
7. Коли запечена в соусі кольорова капуста готова, можна присипати її свіжою зеленню і подавати до столу.
Смачного!
Смачного!