Запечена риба з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Запечена риба з овочами дуже корисна, вона підійде в якості легкої вечері. Для тих, хто стежить за своїм раціоном і фігурою, таке блюдо буде просто незамінним. Воно багате білком і клітковиною.
Для цього рецепта вам підійде будь-яка риба. Якщо ви хочете, щоб страва була менш калорійним, то вибирайте судака, бурчання або SIBAS. Також можна використовувати червоні сорти риби, такі як сьомга або форель. Щоб дізнатися, як приготувати запечену рибу з овочами, читайте цей рецепт.
- Морква - 1 штука
- Перець червоний солодкий - й Штук
- Філе білої риби - 4 штуки
- Соєвий соус - 1/4 склянки
- Цибуля зелена - 1/4 пучка
- Перець чорний мелений - За смаком
Вимийте морква, солодкий болгарський перець і зелену цибулю. Обсушити овочі. Очистіть моркву і натріть її на тертці. Перець наріжте соломкою.
Філе будь-якої білої риби вимийте і висушіть. Видаліть з нього всі кісточки. Викладіть на деко пергамент для запікання і покладіть на нього філе риби.
Поверх риби викладіть солодкий болгарський перець, морква і зелений лук. Полийте все соєвим соусом і присипте перцем.
Загорніть пергамент і розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів. Поставте в духовку загорнуту в пергамент рибу з овочами і запікайте її півгодини.