Риба, запечена з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Запечену рибу можна із задоволенням їсти цілий рік, а тому буде доречно нескладний рецепт приготування риби, запеченої з овочами.
Цей рецепт приготування риби, запеченої з овочами, вам дуже придасться, якщо ви любите смачно поїсти чи дотримуєтеся пост. Головне при приготуванні - гарненько почистити рибу і не перетримати в духовці.
- Форель - 4 штуки
- Помідори - 300 грам
- Перець болгарський - 300 грам
- Цибуля - 150 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Лимон - 1 штука
- Петрушка - 1 штука (пучок)
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Спеції для риби - За смаком
Знімаємо з риби луску, витрачати, відрізаємо голову, плавники, хвіст, промиваємо в холодній воді.
Чистимо і нарізаємо цибулю, часник. Болгарський перець ріжемо скибочками, витягаємо насіння. Помідори ріжемо шматочками, петрушку і часник пропускаємо через прес.
Все це змішуємо в одній тарілці.
Розстеляємо фольгу, фаршируємо рибу начинкою через черевце, натираємо спеціями і сіллю, скроплюємо лимонним соком.
Загортаємо рибу у фольгу і відправляємо в духовку на 20 хвилин.
Витягуємо рибу, розгортаємо фольгу, тримаємо в духовці ще 7 хвилин.