Рецепт Риба, запечена з овочами фото

Риба, запечена з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Запечену рибу можна із задоволенням їсти цілий рік, а тому буде доречно нескладний рецепт приготування риби, запеченої з овочами.

Опис приготування:

Цей рецепт приготування риби, запеченої з овочами, вам дуже придасться, якщо ви любите смачно поїсти чи дотримуєтеся пост. Головне при приготуванні - гарненько почистити рибу і не перетримати в духовці.

  • Форель - 4 штуки
  • Помідори - 300 грам
  • Перець болгарський - 300 грам
  • Цибуля - 150 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Лимон - 1 штука
  • Петрушка - 1 штука (пучок)
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Спеції для риби - За смаком
риба, запечена з овочами - фото крок 1
Знімаємо з риби луску, витрачати, відрізаємо голову, плавники, хвіст, промиваємо в холодній воді.
риба, запечена з овочами - фото крок 2
Чистимо і нарізаємо цибулю, часник. Болгарський перець ріжемо скибочками, витягаємо насіння. Помідори ріжемо шматочками, петрушку і часник пропускаємо через прес.
риба, запечена з овочами - фото крок 3
Все це змішуємо в одній тарілці.
риба, запечена з овочами - фото крок 4
Розстеляємо фольгу, фаршируємо рибу начинкою через черевце, натираємо спеціями і сіллю, скроплюємо лимонним соком.
риба, запечена з овочами - фото крок 5
Загортаємо рибу у фольгу і відправляємо в духовку на 20 хвилин.
риба, запечена з овочами - фото крок 6
Витягуємо рибу, розгортаємо фольгу, тримаємо в духовці ще 7 хвилин.

Схожі рецепти