Запечена кольорова капуста з перцем
(покроковий рецепт з фото)
Цвітна капуста - це вітамінний і красивий овоч. Поділюся відмінним варіант овочевого гарніру, в якому вона використовується. Розповім, як приготувати запечену кольорову капусту з перцем. Смачно!
Такий гарнір можна подати до риби або м'яса. Цвітна капуста сама по собі не має яскравий смак, тому її можна урізноманітнити будь-якими спеціями або соусом. При запіканні перець віддасть їй не тільки свій смак, що виділяється разом з соком, але і насичений аромат. Подавайте гарнір відразу або після охолодження.
- Кольорова капуста - 1 штука
- Червоний перець - 2 штуки
- Італійські спеції - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Лимон - 1 штука
- Часниковий порошок - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
1
Вимийте кольорову капусту, розділіть її на невеликі суцвіття. Очистіть червоні перці, розріжте кожен на невеликі клини.
2
Викладіть овочі в миску, додайте до них оливкову олію, всі спеції і сіль, перемішайте.
3
Застеліть деко або форму для випічки пергаментом, викладіть овочі в один шар.
4
Надішліть в розігрітий до 230 градусів духовку на 30 хвилин. Подавайте овочі відразу або після охолодження.