Запечена кольорова капуста в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт приготування запеченої цвітної капусти в мультиварці дуже простий і корисний. Особливо в сезон овочів рекомендую порадувати себе таким ось обідом або вечерею. Смачно, легко і апетитно!
Цей простий рецепт запеченої цвітної капусти в мультиварці мені дуже подобається. Багато, знаю, не люблять присмак цвітної капусти, але навіть вони залишаться задоволені - соус надає капусті ніжний вершковий смак, який нікого не залишить байдужим! Смачно і корисно!
- Цвітна капуста - 500 грам
- Вершки - 2 склянки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
- Сир плавлений - 100 грам
1. Капусту ділимо на суцвіття, викладаємо на дно змащеної маслом чаші мультиварки. Зробимо соус: на сковороді обсмажити борошно, коли стане золотистою - додамо вершки. Коли вершки закиплять - додамо подрібнений плавлений сир. Чекаємо, поки розтане.
2. Поливаємо ще гарячим соусом капусту, і в режимі "випічка" готуємо 40 хвилин.
3. Готово! Зверху можна ще додатково посипати сиром.