Рецепт Заливні яйця фото

Заливні яйця
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Пасха
Холодець
Кількість порцій: 7
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Дуже цікавий рецепт до свята!

Опис приготування:

Для початку желатин залити холодною водою (100 мл) з 1 час, тим часом відварити філе в підсоленій воді, а потім остудити. Бульйон зберегти. Яйця (сирі) вимити з содою і виконати дірочку в кожному з тупою боку. Вміст вилити в тарілку - в цьому рецепті самі яйця не потрібні будуть. Далі залити шкарлупки теплим розчином води і соди.

Тим часом шинку нарізати тонкою соломкою. Желатин потрібно розчинити в склянці бульйону. У кожну шкаралупу вкласти зелень, журавлину, шинку, горошок і кукурудзу. Далі залити все бульйоном і протримати все в холодильнику 12 годин.


  • Яйця - 7 штук
  • Шинка - 50 грам
  • Горошок - 30-50 грам
  • Кукурудза - 30-50 грам
  • Журавлина - 30-50 грам
  • Желатин - 2 Ст. Ложки
  • Зелень - 20 грам
Для початку желатин залити холодною водою (100 мл) з 1 час, тим часом відварити філе в підсоленій воді, а потім остудити. Бульйон зберегти. Яйця (сирі) вимити з содою і виконати дірочку в кожному з тупою боку. Вміст вилити в тарілку - в цьому рецепті самі яйця не потрібні будуть. Далі залити шкарлупки теплим розчином води і соди.

Тим часом шинку нарізати тонкою соломкою. Желатин потрібно розчинити в склянці бульйону. У кожну шкаралупу вкласти зелень, журавлину, шинку, горошок і кукурудзу. Далі залити все бульйоном і протримати все в холодильнику 12 годин.

Схожі рецепти