Закусочні рулети
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами цікавий і простий рецепт закусочних рулетів, які ви легко зможете приготувати в домашніх умовах. Хочете знати, як саме? А я вам зараз розповім! Такі "сигари" сподобаються всім!
Перед вами відмінний варіант святкової закуски на швидку руку! розповім, як приготувати закусочні рулети, впевнена: вони вам дуже сподобаються! Смачні та ситні, ароматний і красиві на вигляд - хіба можна встояти перед ними? думаю, навіть панянки, які завжди на дієті, захочуть хоч трішечки спробувати цю вкусняшки. Не вірите? А ви зробіть і перевірте!
- Тісто листкове бездріжджове - 400 грам
- Фарш курячий - 300 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Спеції - За смаком
- Масо рослинне - За смаком (для фритюру може знадобитися до склянки олії або навіть більше )
1. Підготуємо інгредієнти. Фарш і цибулю обсмажити зі спеціями до готовності. Тісто розморозимо і розімніть гарненько.
2. Тепер розкачати тісто в дуже тонкий пласт, поріжемо на середнього розміру шматочки і заповнюємо потроху начинкою. Останню викладаємо ближче до краю прямокутників (або квадратів, дивлячись, як ви нарізали) тесту.
3. Скручуємо в рулет тісто, і зробимо таким чином багато трубочок.
4. Обсмажити їх у великій кількості масла у фритюрі. А потім відкинемо на серветку і промокніть. От і все! Смачного!