Закусочні рулети з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт страви, яке поєднує в собі дивовижну простоту в приготуванні і відмінний смак. Обов'язково спробуйте: вам і вашим близьким точно сподобається!
Обсмажте на сковороді фарш з цибулею, додайте яйце і картопляне пюре. Розкачайте тісто, змастіть його майонезом, і викладіть начинку. Сверре ruletom, посипте тертим сиром. Випікайте в духовці протягом 40 хвилин. Готові рулети трохи остудіть, поріжте і подайте до столу. Смачного!
- Листкове дріжджове тісто - 500 грам
- Фарш - 300 грам
- Картопляне пюре - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - За смаком
Готове тісто необхідно розморозити. Також можна приготувати листкове тісто самостійно.
Обсмажте фарш на сковороді з зеленою цибулею і спеціями, дайте йому охолонути. Відваріть картоплю, приготуйте пюре. Змішайте фарш, пюре і яйце.
Розкачайте тісто в два пласта, змастіть кожен майонезом, і рівним шаром викладіть начинку з фаршу.
Сверре тісто ruletom, покладіть на деко. Зверху посипте тертим сиром. Випікайте в духовці протягом 40 хвилин при 180 градусах. Готові рулети трохи остудіть, поріжте і подавайте на стіл.