Закуска з кукурудзи
(покроковий рецепт з фото)
Іноді з найпростіших інгредієнтів можна зробити несподівано апетитне і смачне блюдо. Для любителів соковитою і солодкої кукурудзи хочу запропонувати цей цікавий варіант закуски. Запам'ятовуйте рецепт.
Покажу, як приготувати закуску з кукурудзи просто і швидко. Відразу хочу зробити акцент на тому, Його користувачі найкраще молоду, м'яку кукурудзу, але підійде і консервована не в сезон свіжої. Крім солі ви можете додати спеції, трави, часник, наприклад. А подавати до столу таку закуску найкраще з улюбленим соусом.
- Кукурудза - 2-3 штук (варена)
- Борошно - 1 Склянка
- Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Сіль і розпушувач - 1 щіпка
- Молоко - 2-3 Ст. Ложок
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Насамперед кукурудзу потрібно відварити до готовності. Після трохи остудіть і зрізати зерна. Додайте борошно, розпушувач, сіль і спеції, трохи молока.
2. Всипте крохмаль і все ретельно перемішайте. Ложкою набирайте отриману масу, смажте у великій кількості масла до рум'яності. Після перекладіть готові кульки на паперовий рушник.
3. Ось така яскрава і апетитна закуска з кукурудзи вийшла. Подавайте її до столу теплою. Проте холодна вона теж досить смачна.