Каша з кукурудзи
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.
Кукурудзяна каша у нас не дуже популярна, як, наприклад, гречана або рисова. Думаю, що її недооцінюють. Обов'язково спробуйте!
Опис приготування:
Можна приготувати кашу солодкої або солоної, додати сухофрукти, горіхи. Вона буде однаково смачною зі згущеним молоком або з м'ясною підливою, з горіхами або рибою. Її можна відварити на молоці або на воді. Загалом, пробуйте!
- Зерно зернових - 1 Склянка
- Вода - 4 склянки
- Молоко - 1 Склянка
- Згущене молоко - 100 мілілітрів
- Обкладинка - 1 щіпка
1. Викладіть крупу в миску, залийте її склянкою води і перемішайте.
2. У сотейник налийте воду, що залишилася і влийте молоко, надішліть на вогонь.
3. Після закипання викладіть в сотейник кашу з миски (з водою).
4. Перемішуйте весь вміст віночком близько 2-3 хвилин, щоб уникнути утворення грудочок. Варіть кашу протягом 7 хвилин на мінімальному вогні.
5. В самому кінці додайте в сотейник згущене молоко і дрібку кориці.
6. Ще раз все гарненько змішайте.
7. Накрийте сотейник кришкою і залиште на 5 хвилин.
8. Готову кашу викладіть в тарілку і подавайте до столу. Приємного!