Каша з кукурудзи
(покроковий рецепт з фото)
Кукурудзяна каша у нас не дуже популярна, як, наприклад, гречана або рисова. Думаю, що її недооцінюють. Обов'язково спробуйте!
Можна приготувати кашу солодкої або солоної, додати сухофрукти, горіхи. Вона буде однаково смачною зі згущеним молоком або з м'ясною підливою, з горіхами або рибою. Її можна відварити на молоці або на воді. Загалом, пробуйте!
- Зерно зернових - 1 Склянка
- Вода - 4 склянки
- Молоко - 1 Склянка
- Згущене молоко - 100 мілілітрів
- Обкладинка - 1 щіпка
1. Викладіть крупу в миску, залийте її склянкою води і перемішайте.
2. У сотейник налийте воду, що залишилася і влийте молоко, надішліть на вогонь.
3. Після закипання викладіть в сотейник кашу з миски (з водою).
4. Перемішуйте весь вміст віночком близько 2-3 хвилин, щоб уникнути утворення грудочок. Варіть кашу протягом 7 хвилин на мінімальному вогні.
5. В самому кінці додайте в сотейник згущене молоко і дрібку кориці.
6. Ще раз все гарненько змішайте.
7. Накрийте сотейник кришкою і залиште на 5 хвилин.
8. Готову кашу викладіть в тарілку і подавайте до столу. Приємного!