Рецепт Закритий пиріг з м'ясом фото

Закритий пиріг з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Свинина , Пісочне тісто
Вагітним і годуючим
На обід , На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 1
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пироги з м'ясом завжди дуже ситні і практично завжди - закриті. Адже в цьому випадку м'ясо гарантовано буде соковитим і ніжним. Ось вам відмінний варіант, як приготувати закритий пиріг з м'ясом.

Опис приготування:

Красивий і рум'яний пиріг з м'ясною начинкою чудово підходить для сімейного свята або дружнього чаювання. Пиріг з м'ясом - це ситно і смачно. А приготувати закритий пиріг з м'ясом за цим рецептом вам не складе особливих труднощів. Його можна спекти до вечері, а що залишилися шматочки загорнути чоловікові або дітям в школу або на роботу. Порадуйте своїх рідних смачною домашньою випічкою, НЕ lenitesy. Досить купувати пироги в магазині. Рецепт приготування закритого пирога з м'ясом перед вами, Читає і форми!

  • Свинина - 400-500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Борошно - 600 грам
  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Дріжджі сухі - 11 грам
  • Яйце - 2 штуки(1 яйце - в тісто, 1 жовток для змащування пирога)
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка (половина - в тісто, інше - до м'яса)
  • Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
закритий пиріг з м'ясом - фото крок 1
Підігріваємо півсклянки молока, додаємо до нього цукор і сухі дріжджі. Розмішуємо і залишаємо до тих пір, поки дріжджі не піднімуться пінкою.
закритий пиріг з м'ясом - фото крок 2
В миску, в якій будемо робити тісто, наливаємо залишився тепле молоко. Додаємо до нього підійшли дріжджі, 1 яйце, сіль і розтоплене, але не гаряче вершкове масло. Розмішуємо, насипаємо борошно.
закритий пиріг з м'ясом - фото крок 3
Замішуємо гладке тісто, накриваємо його рушником (наприклад) і ставимо в тепле місце на 20 хвилин.
закритий пиріг з м'ясом - фото крок 4
М'ясо миємо й нарізаємо на маленькі шматочки.
закритий пиріг з м'ясом - фото крок 5
Обсмажуємо м'ясо на сковороді з рослинним маслом, солимо і перчимо. Потім додаємо дрібно нарізану цибулю, обсмажуємо все разом хвилин 5-7.
закритий пиріг з м'ясом - фото крок 6
Відриваємо від тесту невеликий шматочок. З нього потім можна зробити прикраси для пирога. Решту тіста ділимо на дві частини. Розкачуємо одну частину тіста, викладаємо її в форму, змащену маслом і присипану борошном. Викладаємо охолоджену начинку, трохи відступивши від краю тесту.
закритий пиріг з м'ясом - фото крок 7
Розкачуємо другу частину тесту, накриваємо нею начинку. Zashtipиvaem кінець.
закритий пиріг з м'ясом - фото крок 8
З залишеного нами шматочка тіста робимо прикраси. Змащуємо пиріг жовтком, змішаним з 1 столовою ложкою води.
закритий пиріг з м'ясом - фото крок 9
Випікаємо пиріг в духовці при температурі 180 градусів близько 50 хвилин.

Схожі рецепти