Закритий пиріг з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Пироги з м'ясом завжди дуже ситні і практично завжди - закриті. Адже в цьому випадку м'ясо гарантовано буде соковитим і ніжним. Ось вам відмінний варіант, як приготувати закритий пиріг з м'ясом.
Красивий і рум'яний пиріг з м'ясною начинкою чудово підходить для сімейного свята або дружнього чаювання. Пиріг з м'ясом - це ситно і смачно. А приготувати закритий пиріг з м'ясом за цим рецептом вам не складе особливих труднощів. Його можна спекти до вечері, а що залишилися шматочки загорнути чоловікові або дітям в школу або на роботу. Порадуйте своїх рідних смачною домашньою випічкою, НЕ lenitesy. Досить купувати пироги в магазині. Рецепт приготування закритого пирога з м'ясом перед вами, Читає і форми!
- Свинина - 400-500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Борошно - 600 грам
- Молоко - 300 мілілітрів
- Дріжджі сухі - 11 грам
- Яйце - 2 штуки(1 яйце - в тісто, 1 жовток для змащування пирога)
- Вершкове масло - 100 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка (половина - в тісто, інше - до м'яса)
- Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток

Підігріваємо півсклянки молока, додаємо до нього цукор і сухі дріжджі. Розмішуємо і залишаємо до тих пір, поки дріжджі не піднімуться пінкою.

В миску, в якій будемо робити тісто, наливаємо залишився тепле молоко. Додаємо до нього підійшли дріжджі, 1 яйце, сіль і розтоплене, але не гаряче вершкове масло. Розмішуємо, насипаємо борошно.

Замішуємо гладке тісто, накриваємо його рушником (наприклад) і ставимо в тепле місце на 20 хвилин.

М'ясо миємо й нарізаємо на маленькі шматочки.

Обсмажуємо м'ясо на сковороді з рослинним маслом, солимо і перчимо. Потім додаємо дрібно нарізану цибулю, обсмажуємо все разом хвилин 5-7.

Відриваємо від тесту невеликий шматочок. З нього потім можна зробити прикраси для пирога. Решту тіста ділимо на дві частини. Розкачуємо одну частину тіста, викладаємо її в форму, змащену маслом і присипану борошном. Викладаємо охолоджену начинку, трохи відступивши від краю тесту.

Розкачуємо другу частину тесту, накриваємо нею начинку. Zashtipиvaem кінець.

З залишеного нами шматочка тіста робимо прикраси. Змащуємо пиріг жовтком, змішаним з 1 столовою ложкою води.

Випікаємо пиріг в духовці при температурі 180 градусів близько 50 хвилин.