Рецепт Закритий фруктовий пиріг фото

Закритий фруктовий пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Солодке, Пироги

Хочеться до чаю спекти щось недороге і смачненьке? Рекомендую на замітку дуже класну ідею, як приготувати закритий фруктовий пиріг. Мінімум клопоту з чудовим результатом. Спробуйте!

Цей рецепт - відмінна ідея для літа. У начинку ви можете використовувати будь-які фрукти, які є під рукою. Тісто робиться всього за кілька хвилин, так що для зайнятих господинь однозначно підійде Подавати пиріг до столу можна і теплим, і остиглим, доповнивши кулькою морозива, наприклад.

  • Борошно - 250 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Молоко - 60 мілілітрів
  • Цукор - 85 грам
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 1 Ст. Ложка (або крохмаль)
  • Фрукти - 300 грам
закритий фруктовий пиріг - фото крок 1
1. Фрукти (в даному випадку це сливи і нектарин) з'єднайте з цукром і соком лимона, перемішайте акуратно. Додайте ложку з гіркою борошна або крохмалю.
закритий фруктовий пиріг - фото крок 2
2. У глибокій мисці розітріть масло з просіяного борошном. Додайте сіль, розпушувач, молоко. Замісити м'яке тісто.
закритий фруктовий пиріг - фото крок 3
3. Викладіть фрукти в жароміцних форму, змащену маслом (силіконову годі й змащувати).
закритий фруктовий пиріг - фото крок 4
4. Розкачайте тісто.
закритий фруктовий пиріг - фото крок 5
5. Накрийте фрукти пластом тесту.
закритий фруктовий пиріг - фото крок 6
6. Надішліть пекти закритий фруктовий пиріг хвилин на 35 в розігріту до 180 градусів духовку.

Схожі рецепти