Закритий фруктовий пиріг 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочеться до чаю спекти щось недороге і смачненьке? Рекомендую на замітку дуже класну ідею, як приготувати закритий фруктовий пиріг. Мінімум клопоту з чудовим результатом. Спробуйте!
Цей рецепт - відмінна ідея для літа. У начинку ви можете використовувати будь-які фрукти, які є під рукою. Тісто робиться всього за кілька хвилин, так що для зайнятих господинь однозначно підійде Подавати пиріг до столу можна і теплим, і остиглим, доповнивши кулькою морозива, наприклад.
- Борошно - 250 грам
 - Розпушувач - 1 Чайна ложка
 - Сіль - 1/2 чайних ложки
 - Вершкове масло - 100 грам
 - Молоко - 60 мілілітрів
 - Цукор - 85 грам
 - Сік лимона - 1 Ст. Ложка
 - Борошно - 1 Ст. Ложка (або крохмаль)
 - Фрукти - 300 грам
 

1. Фрукти (в даному випадку це сливи і нектарин) з'єднайте з цукром і соком лимона, перемішайте акуратно. Додайте ложку з гіркою борошна або крохмалю.

2. У глибокій мисці розітріть масло з просіяного борошном. Додайте сіль, розпушувач, молоко. Замісити м'яке тісто.

3. Викладіть фрукти в жароміцних форму, змащену маслом (силіконову годі й змащувати).

4. Розкачайте тісто.

5. Накрийте фрукти пластом тесту.

6. Надішліть пекти закритий фруктовий пиріг хвилин на 35 в розігріту до 180 градусів духовку.