Рецепт Пиріг з грибами закритий фото

Пиріг з грибами закритий
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Птах , Курка , Гриби , Листкове тісто , Печериці
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 12 хв.

До вашої уваги - самий, напевно, який тільки може бути простий рецепт пирога з грибами закритого. Виходить неймовірно соковитий і апетитний пиріг, який швидко готується і подобається всім!

Опис приготування:

Особисто я себе відношу до класу ледачих господарок, тому заморожене тісто з магазину завжди у мене припасено якраз на випадок, коли захочеться порадувати домочадців якимось смачним пирогом. Так що розповім і вам, як приготувати пиріг з грибами закритий з листкового дріжджового тіста, - виходить смачно, рекомендую!

  • Куряче філе - 500 грам
  • Тісто листкове - 500 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Сир твердий - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Спеції - За смаком
пиріг з грибами закритий - фото крок 1
1. Філе ріжемо шматочками, сир трьом на тертці і змішуємо між собою. Спеції - за смаком. Гриби за бажанням обсмажити і домішали сюди ж, але можна і сирі покласти.
пиріг з грибами закритий - фото крок 2
2. Тісто розгортаємо в пласт, приблизно чверть відкладемо для"кришечки" , решта ж распрямляем по дну форми.
пиріг з грибами закритий - фото крок 3
3. Першим шаром йде цибулю півкільцями, далі - суміш і курки, грибів і сиру, і зверху все покриваємо скибочками помідора. Солимо до смаку.
пиріг з грибами закритий - фото крок 4
4. З тесту робимо"кришку" , акуратно розміщуємо зверху і протикає в декількох місцях. Змащуємо збитим яйцем. Запікаємо приблизно годину при 180 в духовці.
пиріг з грибами закритий - фото крок 5
5. Дістаємо, трохи охолоджуємо і насолоджуємося смачним пирогом!

Схожі рецепти