Пиріг з грибами закритий 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
До вашої уваги - самий, напевно, який тільки може бути простий рецепт пирога з грибами закритого. Виходить неймовірно соковитий і апетитний пиріг, який швидко готується і подобається всім!
Особисто я себе відношу до класу ледачих господарок, тому заморожене тісто з магазину завжди у мене припасено якраз на випадок, коли захочеться порадувати домочадців якимось смачним пирогом. Так що розповім і вам, як приготувати пиріг з грибами закритий з листкового дріжджового тіста, - виходить смачно, рекомендую! 
- Куряче філе - 500 грам
 - Тісто листкове - 500 грам
 - Печериці - 200 грам
 - Сир твердий - 200 грам
 - Яйце - 1 штука
 - Цибуля - 1 штука
 - Помідори - 2 штуки
 - Спеції - За смаком
 

1. Філе ріжемо шматочками, сир трьом на тертці і змішуємо між собою. Спеції - за смаком. Гриби за бажанням обсмажити і домішали сюди ж, але можна і сирі покласти.

2. Тісто розгортаємо в пласт, приблизно чверть відкладемо для "кришечки", решта ж распрямляем по дну форми.

3. Першим шаром йде цибулю півкільцями, далі - суміш і курки, грибів і сиру, і зверху все покриваємо скибочками помідора. Солимо до смаку.

4. З тесту робимо "кришку", акуратно розміщуємо зверху і протикає в декількох місцях. Змащуємо збитим яйцем. Запікаємо приблизно годину при 180 в духовці.

5. Дістаємо, трохи охолоджуємо і насолоджуємося смачним пирогом!