Рецепт Зацукровані горіхи фото

Зацукровані горіхи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Горіхи
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей
Солодке
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для перекусу і на десерт дорослим і дітям хочу запропонувати вам класний і зовсім нескладний варіант, як приготувати зацукровані горіхи. Вони стануть чудовою альтернативою купівельними солодощів. Рекомендую!

Опис приготування:

Таким чином можна запекти абсолютно будь-які горішки, які є під рукою, і навіть зробити мікс, наприклад. Для аромату відмінно підійде не тільки кориця, але і ваніль, мускатний горіх, імбир. А для любителів пікантних смакових поєднань можу запропонувати додати дрібку чилі.

  • Горіхи - 450 грам
  • Білки - 2 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка (по бажанню)
зацукровані горіхи - фото крок 1
1. Акуратно відокремте білки від жовтків.
зацукровані горіхи - фото крок 2
2. Трохи збийте вінчиком.
зацукровані горіхи - фото крок 3
3. Всипте горіхи і перемішайте.
зацукровані горіхи - фото крок 4
4. З'єднайте цукор, корицю і сіль.
зацукровані горіхи - фото крок 5
5. Цукор всипте до горіхів, перемішайте до однорідності.
зацукровані горіхи - фото крок 6
6. На деко, трохи змащене маслом або застелений пергаментом, викладіть горіхи рівним шаром. Надішліть в розігріту до 120 градусів духовку і запікайте близько години, перемішуючи як слід кожні 15 хвилин.

Схожі рецепти