Зацукровані горіхи
(покроковий рецепт з фото)
Для перекусу і на десерт дорослим і дітям хочу запропонувати вам класний і зовсім нескладний варіант, як приготувати зацукровані горіхи. Вони стануть чудовою альтернативою купівельними солодощів. Рекомендую!
Таким чином можна запекти абсолютно будь-які горішки, які є під рукою, і навіть зробити мікс, наприклад. Для аромату відмінно підійде не тільки кориця, але і ваніль, мускатний горіх, імбир. А для любителів пікантних смакових поєднань можу запропонувати додати дрібку чилі.
- Горіхи - 450 грам
- Білки - 2 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка (по бажанню)
1. Акуратно відокремте білки від жовтків.
2. Трохи збийте вінчиком.
3. Всипте горіхи і перемішайте.
4. З'єднайте цукор, корицю і сіль.
5. Цукор всипте до горіхів, перемішайте до однорідності.
6. На деко, трохи змащене маслом або застелений пергаментом, викладіть горіхи рівним шаром. Надішліть в розігріту до 120 градусів духовку і запікайте близько години, перемішуючи як слід кожні 15 хвилин.