Зацукровані горіхи 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Для перекусу і на десерт дорослим і дітям хочу запропонувати вам класний і зовсім нескладний варіант, як приготувати зацукровані горіхи. Вони стануть чудовою альтернативою купівельними солодощів. Рекомендую!
Таким чином можна запекти абсолютно будь-які горішки, які є під рукою, і навіть зробити мікс, наприклад. Для аромату відмінно підійде не тільки кориця, але і ваніль, мускатний горіх, імбир. А для любителів пікантних смакових поєднань можу запропонувати додати дрібку чилі.
- Горіхи - 450 грам
 - Білки - 2 штуки
 - Цукор - 1 Склянка
 - Сіль - 1 Чайна ложка
 - Обкладинка - 1 Чайна ложка (по бажанню)
 

1. Акуратно відокремте білки від жовтків.

2. Трохи збийте вінчиком.

3. Всипте горіхи і перемішайте.

4. З'єднайте цукор, корицю і сіль.

5. Цукор всипте до горіхів, перемішайте до однорідності.

6. На деко, трохи змащене маслом або застелений пергаментом, викладіть горіхи рівним шаром. Надішліть в розігріту до 120 градусів духовку і запікайте близько години, перемішуючи як слід кожні 15 хвилин.