Яйця з сиру по-литовськи
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування яєць з сиру по-литовськи. Це дуже незвичайна і ситна закуска, яка точно припаде до смаку всім вашим гостям! Можна і на обід приготувати, і на свято подати!
Розповім вам, як приготувати яйця з сиру по-литовськи. Таке блюдо за смаком особисто мені трохи нагадує форшмак, ось тільки це точно корисніше, тому що саме блюдо куди менш жирне. Спробуйте і переконайтеся в цьому самі. Це смачна, ситна і ніжна закуска!
- Сир - 400 грам
- Крем - 100 грам (густа)
- Оселедець солоний - 1 штука
- Цибуля зелена - 0.5 пучка
- Майонез - 100 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Спеції - За смаком
1. Перетираємо сир зі сметаною, перемеленої в блендері оселедцем без кісточок, майонезом і спеціями за смаком.
2. Сир тремо на тертці, цибулю дрібно шаткуємо. Цією сумішшю посипаємо зверху наші кульки, трохи вдавлюючи, щоб добре прилипло.
3. Перед подачею нехай наші "яйця" постоять в холодильнику як мінімум годину.
4. От і все! Приємного вам апетиту!