Яйця в татарському
(покроковий рецепт з фото)
Яйця по-татарськи - це прекрасний варіант смачного і поживного страви на сніданок! Такий сніданок легко приготувати, причому це не відніме у вас багато часу. Запрошую спробувати!
Пропоную вам познайомитися з татарської кухнею, приготувавши яйця по-татарськи у цій простому рецептом! Ця страва чудово підійде на сніданок або полуденок для вашого сімейства. Омлет виходить дуже ситним і смачним, що не залишить вас і ваших домочадців байдужими!
- Яйце - 4 штуки
- Молоко - 250 мілілітрів
- Борошно - 100 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Сіль - За смаком
1. Беремо 4 курячих яйця, вбиваємо їх в будь-яку глибоку посуд (наприклад, в каструлю) і збиваємо до отримання однорідної маси.
2. Rastaplïvaem 100 г вершкового масла.
3. Додаємо розтоплене масло і 250 мл молока в посуд зі збитими яйцями, перемішуємо. Потім всипаємо 100 г борошна і трохи солі за смаком. Знову все збиваємо. За консистенцією маса повинна нагадувати рідку сметану.
4. Змащуємо сковороду рослинною олією або жиром, ставимо на вогонь і вливаємо яєчну масу.
5. Коли маса загусне, ставимо сковороду в розігріту духовку. Запікаємо, поки омлет не підніметься. На це піде 5-10 хвилин.
6. Готову страву дістаємо з духовки і подаємо до столу зі свіжою зеленню і овочами. Смачного!