Рецепт Яйця в татарському фото

Яйця в татарському
(покроковий рецепт з фото)

Яйця
Вегетаріанське харчування
На сніданок, Ситний сніданок
Омлет

Яйця по-татарськи - це прекрасний варіант смачного і поживного страви на сніданок! Такий сніданок легко приготувати, причому це не відніме у вас багато часу. Запрошую спробувати!

Пропоную вам познайомитися з татарської кухнею, приготувавши яйця по-татарськи у цій простому рецептом! Ця страва чудово підійде на сніданок або полуденок для вашого сімейства. Омлет виходить дуже ситним і смачним, що не залишить вас і ваших домочадців байдужими!

  • Яйце - 4 штуки
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Борошно - 100 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сіль - За смаком
яйця в татарському - фото крок 1
1. Беремо 4 курячих яйця, вбиваємо їх в будь-яку глибоку посуд (наприклад, в каструлю) і збиваємо до отримання однорідної маси.
яйця в татарському - фото крок 2
2. Rastaplïvaem 100 г вершкового масла.
яйця в татарському - фото крок 3
3. Додаємо розтоплене масло і 250 мл молока в посуд зі збитими яйцями, перемішуємо. Потім всипаємо 100 г борошна і трохи солі за смаком. Знову все збиваємо. За консистенцією маса повинна нагадувати рідку сметану.
яйця в татарському - фото крок 4
4. Змащуємо сковороду рослинною олією або жиром, ставимо на вогонь і вливаємо яєчну масу.
яйця в татарському - фото крок 5
5. Коли маса загусне, ставимо сковороду в розігріту духовку. Запікаємо, поки омлет не підніметься. На це піде 5-10 хвилин.
яйця в татарському - фото крок 6
6. Готову страву дістаємо з духовки і подаємо до столу зі свіжою зеленню і овочами. Смачного!

Схожі рецепти