Яловичина з чорносливом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина з чорносливом в мультиварці готується за годину. Попередньо треба буде обсмажити м'ясо, приготувати овочі, а потім гасити. Чорнослив додасть страві кисло-солодкий смак.
Яловичина з чорносливом в мультиварці виходить ароматною, ніжною, соковитою. Подавайте з улюбленим гарніром - кашею, картопляним пюре або салатами.
- Яловичина, вирізка - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 3-4 зубчиків
- Чорнослив - 100 грам
- Бульйон або вода - 500 мілілітрів
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Спеції до м'яса - За смаком
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Сіль, перець - За смаком
- Біле сухе вино - 100 мілілітрів (по бажанню)
1. М'ясо промийте, поріжте на шматочки. Обсмажте в маслі на сильному вогні до рум'яної скоринки. Приблизно протягом 8 хвилин.
2. Цибуля поріжте півкільцями. Обсмажте в чаші мультиварки на маслі в режимі "випічка" до м'якості.
3. Додайте до цибулі обсмажене м'ясо, промитий чорнослив, очищений і подрібнений часник, спеції, лавровий лист. Поки не слід солити перчите. Гасіть в режимі "випічка" ще 5 хвилин.
4. Додайте вино, нехай википить алкоголь, бульйон, сіль, перець, борошно. Перемішайте. Увімкніть режим "гасіння" з 1 час.
5. Через годину викладіть на тарілки, прикрасьте зеленню. Яловичина з чорносливом в мультиварці готова!
Смачного!
Смачного!