Ялинки з лаваша
(покроковий рецепт з фото)
До новорічного застілля неодмінно приготуйте їстівні і дуже смачні "ялинки" з лаваша. Гості будуть в захваті. Швидко і дуже оригінально!
Ялинки з лаваша - це оригінальна закуска, яка в новорічну ніч за короткий час розлетиться і зникне зі стола. Готуються ялинки легко - для цього візьміть готовий лаваш, м'який вершковий сир і овочі для декору. У мене солодкий червоний перець, помідори і консервований горошок.
- Лаваш "матнакаш" - 200 грам
- Сир вершковий - 50 грам (м'який)
- Перець солодкий - 40 грам
- Помідори - 40 грам
- Горошок - 40 грам (консервований)
- Кріп - За смаком

Підготуйте інгредієнти.

Наріжте лаваш "матнакаш" на трикутники, щоб вийшли ялинки.

Змастіть лаваш вершковим сиром.

Додайте горошок, щоб вийшли "іграшки" на ялинці.

Прикрасьте блюдо шматочками солодкого червоного перцю і помідорів. Присипте "ялинки" дрібно рубаним кропом. Смачного!