Ялинки з лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 15 хв.
До новорічного застілля неодмінно приготуйте їстівні і дуже смачні"ялинки" з лаваша. Гості будуть в захваті. Швидко і дуже оригінально!
Опис приготування:
Ялинки з лаваша - це оригінальна закуска, яка в новорічну ніч за короткий час розлетиться і зникне зі стола. Готуються ялинки легко - для цього візьміть готовий лаваш, м'який вершковий сир і овочі для декору. У мене солодкий червоний перець, помідори і консервований горошок.
- Лаваш"матнакаш" - 200 грам
- Сир вершковий - 50 грам (м'який)
- Перець солодкий - 40 грам
- Помідори - 40 грам
- Горошок - 40 грам (консервований)
- Кріп - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Наріжте лаваш"матнакаш" на трикутники, щоб вийшли ялинки.
Змастіть лаваш вершковим сиром.
Додайте горошок, щоб вийшли"іграшки" на ялинці.
Прикрасьте блюдо шматочками солодкого червоного перцю і помідорів. Присипте"ялинки" дрібно рубаним кропом. Смачного!