Яєчня з крабовими паличками 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
На сніданок хочу запропонувати вам цікавий і досить простий рецепт, як приготувати яєчню з крабовими паличками. Ситно, смачно і швидко - ідеальний варіант ранкового страви.
Цей дійсно простий варіант, як приготувати яєчню з крабовими паличками, варто взяти на замітку всім любителям оригінальних страв. Пікантна начинка з перцем чилі прекрасно поєднується з яйцем. При бажанні ви можете додати також трохи сиру або овочів, наприклад, щоб вийшло ще ситніше і смачніше.
- Крабові палички - 100 грам
 - Яйце - 3 штуки
 - Зелень - 1 пучок (цибуля, петрушка)
 - Чилі - За смаком (по бажанню)
 - Сіль - За смаком
 - Рослинна олія - 1 Чайна ложка
 - Вершкове масло - 1 Чайна ложка
 

1. Вбийте три яйця в глибоку миску і збийте з дрібкою солі.

2. Подрібніть палички. Вимийте, обсушити і наріжте дрібно свіжу зелень. Також за смаком в яєчню можна додати перець чилі.

3. На сковороду відправте рослинне і вершкове масло, розігрійте. Далі є два варіанти, як зробити яєчню з крабовими паличками. Перший - це викласти начинку відразу в мисочку зі збитим яйцем, перемішати і відправити на сковороду. Або ж, як в даному випадку, спочатку вилийте акуратно яйце.

4. Підсмажте трохи, потім викладіть начинку і акуратно згорніть яйце. Потримайте на вогні ще пару хвилин - і можна подавати до столу. Смачного!