Яєчня в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Мультиварка - універсальний інструмент сучасної господині. З її допомогою можна приготувати що завгодно, наприклад яскраву і смачну яєчню на сніданок.
Яєчню в мультиварці приготувати дуже просто. В режимі "жарка" обсмажте товсті кільця болгарського перцю з одного боку, потім переверніть і в кожне покладіть по шматочку ковбаси. Vbeyte яйця, додайте спеції і готуйте під кришкою 5 хвилин. Виходить дуже красиво. Смачного!
- Топлене масло - 20 грам
- Ковбаса - 50 грам
- Болгарський перець - 1 штука
- Яйця - 4 штуки
- Сіль, спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
Розігрійте мультиварку, встановивши режим "жарка" . Обсмажте в топленому маслі кільця болгарського перцю хвилини 4-5. Бажано взяти великий перчик. Висота колечка повинна бути близько 3 см.
Переверніть кільця, в кожне покладіть по кружку ковбаси.
Vbeyte яйця.
Додайте сіль і спеції.
І готуйте під закритою кришкою протягом 5 хвилин. Перед подачею яєчню прикрасьте подрібненою зеленню. Смачного!