Яєчня в хлібі «сердечко»
(покроковий рецепт з фото)
Всім улюбленим, люблячим, серцевим людям присвячується! Простий рецепт яєчні в хлібі "сердечко" . Порадуйте кохану людину на День Св. Валентина і приготуйте йому такий чудовий сніданок.
Яєчню в хлібі "сердечко" можна приготувати в будь-якому хлібі. Головне - скибочку повинен бути досить великим. При бажанні, яєчню можна обсмажити з обох сторін, для цього треба буде хліб з яйцем ще раз привернути.
- Яйце - 1 штука
- Білий ферментний хліб - 1 скибочку
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
1. За допомогою формочки у вигляді серця для печива або ножем виріжте в хлібі отвір. У сковороді розігрійте масло, обсмажте хліб з одного боку, переверніть і вбийте яйце. Посоліть поперчіть і обсмажте з іншого боку. Не забудьте обсмажити і вирізане серце.
2. Подавайте яєчню в хлібі "сердечко" з закритим серце. Нехай улюблений вами людина відкриє для себе таємницю вашого серця. Приємного!