Яєчня в хлібі, perce і порти
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам дізнатися дуже оригінальний рецепт приготування яєчні. А саме я розповім, як приготувати яєчню в хлібі, perce і порти. Виходить вона дуже красивою, ситної і апетитною на вигляд.
Іноді дуже хочеться порадувати своїх близьких оригінальним сніданком, але часу приготувати якусь страву не вистачає. У такому випадку рекомендую вам приготувати яєчню в хлібі, perce і порти. Це дуже красиве і швидке в приготуванні блюдо, яке можна цікаво подати. Такий варіант приготування відмінно підійде тим, хто любить більш рідку яєчню, так як обсмажувати її необхідно під кришкою з одного боку. Ви можете спробувати зробити таку яєчню і в інших формах, навіть в шматочку вареної ковбаси або в помідорі.
- Яйце - 3 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Велика цибулина - 1 штука
- Шмат хліба - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Для початку підготуйте овочі і хліб під яєчню. Для цього акуратно розріжте болгарський перець, щоб зріз вийшов максимально рівним, і вийняти з насіння і центр.
2. Далі очистіть від шкірки цибулю, розріжте його на товсті кружечки і візьміть найбільші. Рівне відріжте шматок хліба і виріжте в ньому отвір (будь-якої форми, у мене вийшло прямокутне).
3. Потім злегка підсмажте овочі і хліб на рослинному маслі. Далі акуратно вилийте по яйцю в кожну форму так, щоб жовток залишився цілим. Обсмажте яєчню з одного боку під кришкою.
4. Слідкуйте, щоб основа не підгоріла. Посоліть і поперчіть за смаком. Смачного!