Рецепт Яєчня в хлібі, perce і порти фото

Яєчня в хлібі, perce і порти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Яйця , Болгарський перець , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На сніданок
Страви з начинкою , Яєчня
Кількість порцій: 3
Час приготування: 10 хв.

Пропоную вам дізнатися дуже оригінальний рецепт приготування яєчні. А саме я розповім, як приготувати яєчню в хлібі, perce і порти. Виходить вона дуже красивою, ситної і апетитною на вигляд.

Опис приготування:

Іноді дуже хочеться порадувати своїх близьких оригінальним сніданком, але часу приготувати якусь страву не вистачає. У такому випадку рекомендую вам приготувати яєчню в хлібі, perce і порти. Це дуже красиве і швидке в приготуванні блюдо, яке можна цікаво подати. Такий варіант приготування відмінно підійде тим, хто любить більш рідку яєчню, так як обсмажувати її необхідно під кришкою з одного боку. Ви можете спробувати зробити таку яєчню і в інших формах, навіть в шматочку вареної ковбаси або в помідорі.

  • Яйце - 3 штуки
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Велика цибулина - 1 штука
  • Шмат хліба - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
яєчня в хлібі, perce і порти - фото крок 1
1. Для початку підготуйте овочі і хліб під яєчню. Для цього акуратно розріжте болгарський перець, щоб зріз вийшов максимально рівним, і вийняти з насіння і центр.
яєчня в хлібі, perce і порти - фото крок 2
2. Далі очистіть від шкірки цибулю, розріжте його на товсті кружечки і візьміть найбільші. Рівне відріжте шматок хліба і виріжте в ньому отвір (будь-якої форми, у мене вийшло прямокутне).
яєчня в хлібі, perce і порти - фото крок 3
3. Потім злегка підсмажте овочі і хліб на рослинному маслі. Далі акуратно вилийте по яйцю в кожну форму так, щоб жовток залишився цілим. Обсмажте яєчню з одного боку під кришкою.
яєчня в хлібі, perce і порти - фото крок 4
4. Слідкуйте, щоб основа не підгоріла. Посоліть і поперчіть за смаком. Смачного!

Схожі рецепти