Яєчня із зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Яєчня із зеленню - це справжня творчість! Звичайне блюдо можна зробити незвичайним. Ніколи вона не буває однаковою, кожен раз якісь інгредієнти змінюються. Але завжди смачно, корисно, ситно!
Яєчню з зеленню можна приготувати з чого завгодно, головне - щоб начинки поєднувалися між собою. Так як кожен шар готується окремо, в готової яєчні всі смаки зберігаються. Можна, можливо, звичайно, все змішати і приготувати яєчню одним шаром. Але краще повозитися і приготувати пошарово, смак і красивий вид готового блюда доставить естетичну насолоду! Успіхів і приємного апетиту!
- Яйця - 9 штук
- Перець - 1 штука
- Кабачок - 1/2 штуки
- Пучок зелені - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Олія - За смаком
- Горіх мускатний - За смаком
Перецьь збризніть маслом і поставте в розігріту духовку на 20 хвилин.
Кабачок на сковороді доводимо до м'якості, приблизно 5 хвилин.
Зелень дрібно поріжте.
Візьміть три миски і в кожну розбийте по 3 яйця. Додайте в одну перець.
Виливаємо перець з яйцями на сковороду, готуємо 5 хвилин.
Також готуємо омлет із зеленню і кабачками.
Напівготові омлети акуратно складіть один на одного і доведіть до готовності в духовці розігрітій до 150 градусів протягом 15 хвилин.
Смачного!