Рецепт Яблучний сорбет фото

Яблучний сорбет
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Десерти , Сорбет
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Сорбет - заморожений десерт, приготований з цукрового сиропу і фруктового соку або пюре, ніжний, освіжаючий і дуже смачний. Сьогодні у мене сорбет з яблук, поспішаю поділитися рецептом.

Опис приготування:

Яблучний сорбет цілком замінить морозиво в жарку пору року. До того ж він містить зовсім небагато калорій в порівнянні з будь-яким морозивом, до складу якого входять вершки або молоко. Десерт надзвичайно смачний, ніжний і ароматний. Готується дуже просто і швидко. Головну роботу за вас робить холодильник.

  • Яблуко - 4-5 штук
  • Цукор - 130 грам
  • Вода - 100 мілілітрів
яблучний сорбет - фото крок 1
Візьміть яблука, цукор і воду для приготування сорбета.
яблучний сорбет - фото крок 2
Зваріть цукровий сироп. У каструлю насипте цукор.
яблучний сорбет - фото крок 3
Налийте воду. Поставте каструлю на плиту і доведіть сироп до кипіння. Цукор повинен повністю розчинитися.
яблучний сорбет - фото крок 4
Яблука помийте, очистіть, видаліть насінну коробочку.
яблучний сорбет - фото крок 5
Після дрібно наріжте.
яблучний сорбет - фото крок 6
За допомогою блендера збийте яблука з цукровим сиропом до однорідної, кремової консистенції. Викладіть сорбет в контейнер і відправте в морозильну камеру на 5-6 годин. Щогодини перемішуйте його ложкою.
яблучний сорбет - фото крок 7
Яблучний сорбет готовий. Подавайте на десерт.

Схожі рецепти