Яблучний рулет
(покроковий рецепт з фото)
Як же я завжди чекаю літньо-осінню пору, коли можна буде постійно купувати фрукти за недорогою ціною. Особливо це стосується моїх улюблених яблук, з яких я дуже люблю робити ароматну випічку.
Пропоную дуже непоганий варіант, як приготувати яблучний рулет. Що можна про нього сказати? Це просто, не витратний і, звичайно, смачно. Іноді чим простіше, тим краще. Запасіться всього декількома інгредієнтами і приступайте до готування. Спробуйте подати цей десерт разом з улюбленим джемом, краще вибирайте соус з кислинкою.
- Листкове тісто - 500 грам (дріжджове)
- Волоський горіх - 150 грам
- Цукор коричневий - 100 грам
- Яблуко - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
Для початку необхідно розморозити листкове тісто. Для цієї випічки дуже зручно купувати готове тісто в магазині. Час економиться в рази! Горіхи очистіть від шкаралупи і подрібніть практично до стану крихти.
Яблука помийте, видаліть у них шкірку, насіння і серцевину. Наріжте фрукти кубиками.
Перекладіть шматочки яблук в миску, перемішайте їх разом з цукром.
Тісто розкачати тонким шаром. Посипте на нього горіхи і викладіть яблука. Кінці тесту загорніть з боків.
Розігрійте духовку до 220 градусів. Тепер загорніть все це в рулет. Змастіть поверхню збитим яйцем.
Запікайте рулет в духовці протягом 45 хвилин. Приємного чаювання!