Рецепт Яблучний пудинг фото

Яблучний пудинг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Яблука , Молоко
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Солодке , Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Ніжний, повітряний і дуже смачний десерт з яблук. Розповім, як приготувати яблучний пудинг. Ви зможете насолодитися цим десертом в спекотний літній день, адже подають його в холодному вигляді.

Опис приготування:

Такий пудинг готують всього з декількох інгредієнтів. Спершу яблука обсмажують на сковороді з вершковим маслом, а потім змішують із заварним кремом і охолоджують в холодильнику. До яблук додають корицю або будь-які інші відповідні спеції. Можете подавати його з кулькою морозива.

Суміші для підданого легко можна знайти в магазині.

  • Яблука - 4-5 штук
  • Цукровий пісок - 1/4 склянки
  • Вода - 2-3 Ст. Ложок
  • Лимонний сік - 1, 5 чайних ложки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
  • Молоко - 0, 5 L
  • Порошок для заварного крему - 3-4 Ст. Ложок
яблучний пудинг - фото крок 1
1. Яблука вимийте, потім очистіть від шкірки і розрізати на 2 частини, видаліть насіння і наріжте кубиками.
яблучний пудинг - фото крок 2
2. Розігрійте сковороду з щедрою ложкою вершкового масла.
яблучний пудинг - фото крок 3
3. Перекладіть яблука в сковороду до вершкового масла, влийте воду, додайте цукор і перемішайте.
яблучний пудинг - фото крок 4
4. Додайте до яблук на сковороді корицю і ще раз перемішайте.
яблучний пудинг - фото крок 5
5. Готуйте яблука до м'якості і золотистого кольору, потім вимкніть вогонь і влийте лимонний сік.
яблучний пудинг - фото крок 6
6. У каструлю налийте молоко і відправте на вогонь, доведіть до кипіння і додайте порошковий заварний крем, перемішуйте до утворення густої маси. Остудіть його до кімнатної температури і влийте в форму.
яблучний пудинг - фото крок 7
7. Поверх крему викладіть яблука і відправте форму в холодильник на кілька годин.
яблучний пудинг - фото крок 8
8. Подавайте яблучний пудинг, прикрасивши його корицею. Смачного!

Схожі рецепти