Яблучний пудинг в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами рецептом приготування яблучного пудингу в мультиварці - найніжнішого десерту, який припаде до смаку як великим, так і самим маленьким гурманам. Корисно і дуже-дуже смачно!
Хочу сказати, що мені цей простий рецепт яблучного пудингу в мультиварці шалено подобається своєю найніжнішої текстурою. Саме тому я не додаю в нього ніяких штучних "загусники" зразок манки, рису, борошна або крохмалю. Такі добавки, як на мене, годяться для "чистих" pudingov, але ж ми готуємо справжній яблучний пудинг в мультиварці в домашніх умовах! Так що спробуйте обов'язково, вам сподобається!
- Яблука - 1 кілограм
- Яєчні білки - 3 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - За смаком
1. В режимі "випічка" запікаємо яблука. Час точно не скажу, - в залежності від сорту і розміру яблук воно може варіюватися.
2. Коли яблука трохи охолонуть, - відокремлюємо всю м'якоть, і перетираємо її з цукром в блендері. Цукора теж може знадобитися більше або менше.
3. Поки яблучне пюре остигає, білки збиваємо з невеликою кількістю лимонного соку, а потім домішуємо до яблучного пюре.
4. Перемішайте дуже ретельно, але акуратно. Чашу мультиварки змажемо маслом і посипаємо панірувальними сухарями. Потім виливаємо цю масу і в режимі "випічка" тримаємо 30-40 хвилин.
5. Розкладаємо по формах і залишаємо остигати в холодильнику. Панірувальні сухарі надають "корочку" верхнього шару, так що при бажанні вже в формочке ще трохи додайте їх. Смачного!