Рецепт Яблучний пудинг в мультиварці фото

Яблучний пудинг в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Ділюся з вами рецептом приготування яблучного пудингу в мультиварці - найніжнішого десерту, який припаде до смаку як великим, так і самим маленьким гурманам. Корисно і дуже-дуже смачно!

Опис приготування:

Хочу сказати, що мені цей простий рецепт яблучного пудингу в мультиварці шалено подобається своєю найніжнішої текстурою. Саме тому я не додаю в нього ніяких штучних"загусники" зразок манки, рису, борошна або крохмалю. Такі добавки, як на мене, годяться для"чистих" pudingov, але ж ми готуємо справжній яблучний пудинг в мультиварці в домашніх умовах! Так що спробуйте обов'язково, вам сподобається!

  • Яблука - 1 кілограм
  • Яєчні білки - 3 штуки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - За смаком
яблучний пудинг в мультиварці - фото крок 1
1. В режимі"Випічка" запікаємо яблука. Час точно не скажу, - в залежності від сорту і розміру яблук воно може варіюватися.
яблучний пудинг в мультиварці - фото крок 2
2. Коли яблука трохи охолонуть, - відокремлюємо всю м'якоть, і перетираємо її з цукром в блендері. Цукора теж може знадобитися більше або менше.
яблучний пудинг в мультиварці - фото крок 3
3. Поки яблучне пюре остигає, білки збиваємо з невеликою кількістю лимонного соку, а потім домішуємо до яблучного пюре.
яблучний пудинг в мультиварці - фото крок 4
4. Перемішайте дуже ретельно, але акуратно. Чашу мультиварки змажемо маслом і посипаємо панірувальними сухарями. Потім виливаємо цю масу і в режимі"Випічка" тримаємо 30-40 хвилин.
яблучний пудинг в мультиварці - фото крок 5
5. Розкладаємо по формах і залишаємо остигати в холодильнику. Панірувальні сухарі надають"корочку" верхнього шару, так що при бажанні вже в формочке ще трохи додайте їх. Смачного!

Схожі рецепти