Яблучний пиріг від Марії Суровой
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати яблучний пиріг від Марії Суровой. Ніжний, повітряний, неймовірно ароматний, з насиченим яскравим смаком! Така випічка прикрасить будь-яке домашнє чаювання!
Будемо готувати пісний пиріг з яблуками, горіхами і родзинками. Пиріг мега яблучний, всім любителям яблучної випічки рекомендую неодмінно спробувати. Пиріг виходить трохи вологим, пухнастим, неймовірно ароматним і смачним! Незважаючи на досить великий набір інгредієнтів, готується він дуже просто, з рецептом впорається будь-який початківець кулінар. Якщо ви дотримуєтеся посту або просто шукайте смачний і нехитрий рецепт домашньої випічки, вам сюди! Побалуйте своїх близьких!
- Яблука - 1 кілограм
- Борошно - 500 грам
- Цукор - 185 грам
- Рослинна олія - 200 мілілітрів
- Горіхи - 100 грам
- Ізюм - 50 грам
- Розпушувач тіста - 15 грам
- Ванілін - 1 грам
- Сіль - 1 щіпка
Підготуйте всі інгредієнти.
Яблука помийте, розріжте навпіл, видаліть серцевину і натріть на крупній тертці. Шкірку залиште, а м'якоть перекладіть в глибоку миску.
Додайте цукор і масло. Перемішайте.
Насипте борошно, сіль, ванілін і розпушувач.
Перемішайте і додайте промитий і обсушену родзинки, а також подрібнені волоські або будь-які інші горіхи.
Перемішайте все ще раз. Тісто має бути по консистенції як густа сметана. Перекладіть його в змащену маслом форму. За бажанням форму можна попередньо застелити пергаментом, але це не обов'язково.
Випікайте пиріг при 150 градусів 1 час 20 хвилин.
Готовий пиріг трохи остудіть, а потім за бажанням прикрасьте цукровою пудрою. Яблучний пиріг від Марії Суровой готовий.
Смачного!