Рецепт Яблучні вафлі ПП фото

Яблучні вафлі ПП
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, Фрукти, Яблука
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Вафлі

Рецепти правильного харчування міцно увійшли в наше життя, ці страви дуже смачні. Яблучні вафлі ПП готуються за допомогою вафельниці або Сендвічниці, а сам по собі рецепт дуже легкий і доступний.

Мед, нутелла, кленовий сироп, крем, згущене молоко, варення або джем - будь-яка добавка підійде для цих вафель найкращим чином. Випікаються вони за допомогою вафельниці, але через брак такої можна спробувати спекти звичайні оладки з готового тіста. Яблука краще вибирати кисло-солодкі, вони краще всього поєднуються з солодким тестом.

  • Вершкове масло - 150 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - 150 грам
  • Ванілін - За смаком
  • Борошно - 250 грам
  • Розпушувач - 1/2 чайних ложки
  • Нежирний йогурт - 100 грам
  • Яблука - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
яблучні вафлі ПП - фото крок 1
1. Для початку потрібно на слабкому вогні розтопити вершкове масло. Чи не кип'ятіть його! Потім в окремому посуді збийте яйця з сіллю і цукром.
яблучні вафлі ПП - фото крок 2
2. Не перестаючи збивати, влийте тонким струменем розтоплене вершкове масло. Постарайтеся зробити так, щоб крупинки, які в мисці з вершковим маслом, залишилися на дні миски.
яблучні вафлі ПП - фото крок 3
3. Тепер додайте нежирний йогурт і ванілін. Продовжуйте збивати міксером або ручним віночком (як вам зручно).
яблучні вафлі ПП - фото крок 4
4. Додайте соду і продовжуйте збивати. Ванілін додавайте до смаку.
яблучні вафлі ПП - фото крок 5
5. У самому кінці потрібно всипати борошно і натерті очищені яблука (вибирайте кисло-солодкі сорти).
яблучні вафлі ПП - фото крок 6
6. Тісто виходить досить рідкісним, але так і повинно бути. За консистенцією воно нагадує густу сметану. Змастіть плати вафельниці рослинним маслом, викладіть частина тесту. Притисніть плати і випікайте вафлі звичним способом до рум'яного кольору.
яблучні вафлі ПП - фото крок 7
7. Випікаються вафлі швидко. Якщо у вас немає вафельниць, можна спробувати спекти оладки з цього тесту на звичайній сковороді.
яблучні вафлі ПП - фото крок 8
8. Теплі вафлі можна подавати з будь-якими добавками. Наприклад, з кленовим сиропом або варенням.
яблучні вафлі ПП - фото крок 9
9. Або зі сметаною і згущеним молоком.
яблучні вафлі ПП - фото крок 10
10. Або просто з цукровою пудрою.

Схожі рецепти