Рецепт Яблучна каша фото

Яблучна каша
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Пісні страви , Веганські страви
На сніданок
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 35 хв.

Ділюся з вам дуже цікавим рецептом яблучної каші. За смаком вона нагадує традиційну кашу, але в складі немає ніякої крупи і цукру. Тільки яблука, Волоські горіхи і журавлина sushenaya.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати яблучну кашу, я розповім нижче. Яблука краще брати соковитих і солодких сортів. Мигдаль можна замінити на горіхи кеш'ю, а журавлину на родзинки. Каша виходить солодкої, ніжною і дуже вершкової. Беріть рецепт на замітку!

  • Яблука - 700 грам
  • Кокосове молоко - 1 Склянка
  • Вода - 1/2 склянки
  • Мигдаль - 2/3 склянки
  • Насіння льону - 2-3 Ст. Ложок
  • Кориця мелена - За смаком
  • Sushenaya Cranberries - 1/2 склянки
яблучна каша - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
яблучна каша - фото крок 2
Зріжте з 1 яблука бічні сторони, наріжте їх скибочками і відкладіть. Також відкладіть 1/4 ст. Кокосового молока для прикраси.
яблучна каша - фото крок 3
Решта яблука очистіть від шкірки. Видаліть серцевини, наріжте невеликими скибочками.
яблучна каша - фото крок 4
У каструлі з'єднайте яблука, кокосове молоко і воду. Доведіть до кипіння на середньому вогні. Варіть на повільному вогні, поки рідина не випарується вдвічі, а яблука не стануть м'якими. Приблизно 10-15 хвилин.
яблучна каша - фото крок 5
Зніміть з вогню і розімніть яблука виделкою.
яблучна каша - фото крок 6
Мигдаль і насіння льону подрібніть в крихту.
яблучна каша - фото крок 7
Додайте горіхову крихту, сушену журавлину і корицю в яблучне пюре.
яблучна каша - фото крок 8
Викладіть яблучну кашу в тарілку, полийте зверху залишилися кокосовим молоком і прикрасьте шматочками яблук. Яблучна каша готова, смачного!

Схожі рецепти