Рецепт Wow король фото

Wow король
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах
Дієтичне харчування
На обід
Супи, Вуха

Що може бути смачніше, ніж справжня, навариста, ароматна юшка, Для еште і королівської. Час, витрачений на приготування, з лишком окупиться смаком. І такий юшкою не соромно пригощати друзів і рідних!

Рецепт приготування юшки по-царськи не дуже складний, але і не простий, та й займає багато часу для приготування. Але повірте, іноді можна витратити час і побалувати себе, своїх рідних і друзів дуже смачною, наваристою юшкою. Wow король, приготована в домашніх умовах, порадує вас, особливо смачна юшка на другий день.

  • Півень домашній - 1-1, 5 кілограма (або курка)
  • Судак - 1 кілограм
  • Щука - 1 кілограм
  • Ріпчаста цибуля - 1-2 штук
  • Пір'я зеленої цибулі - 1 пучок
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Морква - 1-2 штук
  • Горілка - 50 мілілітрів
  • Перець чорний запашний - 2-3 штук
Wow король - фото крок 1
Домашнього півня цілого відправляємо в каструлю з водою - і на вогонь. Даємо 5 хвилин покипіти, а потім зливаємо бульйон. У чисту каструлю наливаємо свіжу воду, викладаємо півня, варимо близько 2-3 годин.
Wow король - фото крок 2
Поки півень вариться, займемося рибою. Чистимо і промиваємо її, видаляємо плавники, зябра, голову, хвіст (не викидаємо). Тушки нарізаємо на великі шматки. В оригіналі в юшку треба додавати стерлядь і осетра, але ми будемо "царями" простіше і використовуємо щуку і судака.
Wow король - фото крок 3
Готового півня прибираємо з каструлі, додаємо в бульйон плавники, хвіст, голови риби. Варити будемо близько 30 хвилин.
Wow король - фото крок 4
Прибираємо з бульйону плавники, голови і хвости. Додаємо шматки щуки. Варимо її хвилин 20. Після ми щуку теж приберемо. Я обсмажую її на вершковому маслі, виходить окрему страву.
Wow король - фото крок 5
По завершенню 20 хвилин варіння щуку теж дістаємо, а відправляємо судака, крупно порізану цибулю, Зелена цибуля, морквину, часник, перець горошком. Варимо ще хвилин 15-20.
Wow король - фото крок 6
Виймаємо зелень, додаємо сіль за смаком і горілку. Накриваємо кришкою, і даємо постояти 15-20 хвилин. Подаємо вуха, посипавши зеленню.

Схожі рецепти