Рецепт Вівсяний кисіль фото

Вівсяний кисіль
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Вівсянка , Крупи
Дієтичне харчування
Для дітей , Десерт , Від 1 року , До року
Напої , Кислий
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування вівсяного киселю - до вашої уваги. Такий кисіль дуже корисний для організму людини. Покращує речовинний обмін, підвищує імунітет, сприяє зміцненню організму.

Опис приготування:

Вівсяний кисіль - це споконвіку російське сільське блюдо. Готували його ще з незапам'ятних часів. Пшеничні, житні і вівсяні киселі готують на Русі вже більше 1000 років. Так що пропоную повернутися до наших з вами витоків і приготувати вівсяний кисіль за старою російською традицією. Якщо в точності слідувати нижче описане рецептом, виходить дуже смачно. Удачі в приготуванні!

  • Овес (геркулес) - 500 грам
  • Хліб - 1 скибочку
  • Сіль - - За смаком
  • Вода - 1 літр
вівсяний кисіль - фото крок 1
1. У миску або якусь іншу ємність насипаємо вівсяні пластівці (геркулес) і заливаємо водою. Залишимо на ніч.
вівсяний кисіль - фото крок 2
2. Потім кладемо шматочок чорного хліба. Даємо час трохи настоятися. Перш ніж будемо протирати пластівці, шматочок хліба прибираємо.
вівсяний кисіль - фото крок 3
3. Через сито протираємо вівсяні пластівці. Варимо на невеликому вогні, не забуваємо постійно помішувати.
вівсяний кисіль - фото крок 4
4. Тепер кисіль готовий. Варити його можна на воді, а є з молоком. Так само кисіль можна варити і на молоці. Смачного!

Схожі рецепти