Вишневий сорбет
(покроковий рецепт з фото)
Іноді організм вимагає чогось солодкого і в той же час освіжаючого. Вишневий сорбет буде відмінною альтернативою морозиву і желе. Дивіться, як приготувати вишневий сорбет за моїм рецептом.
Чому б не приготувати легкий вишневий сорбет замість звичайних важких десертів? Подібний десерт відмінно замінить морозиво і послужить відмінним завершенням вечері. Дивіться, як приготувати вишневий сорбет для себе, своїх рідних і близьких!
- Молоко - 1, 5 склянки
- Ром - 1 Ст. Ложка (або коньяк)
- Сік лимона - 1 штука
- Жирні вершки - 1 Ст. Ложка
- Вишня - 3 склянки (без кісточок)
- Цукор - 1 Склянка
1. Додайте вишні в каструлю з цукром. Доведіть до кипіння і варіть до тих пір, поки вишня не стане м'якою, а сік - утворення сиропу. Після зніміть з вогню і охолодіть вишню до кімнатної температури.
2. За допомогою блендера збийте вишні з сиропом до однорідної консистенції.
3. Видавіть сік лимона і разом з ромом відправте до вишні.
4. У чашу блендера разом з вишнею відправте вершки і молоко. Збийте суміш до однорідності.
5. Сорбет відправте в морозильну камеру. Через 24 години можна пригощати близьких десертом.