Рецепт Вишневий сорбет фото

Вишневий сорбет
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Вишня
Пісні страви
На святковий стіл
Солодке , Десерти , Сорбет
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Іноді організм вимагає чогось солодкого і в той же час освіжаючого. Вишневий сорбет буде відмінною альтернативою морозиву і желе. Дивіться, як приготувати вишневий сорбет за моїм рецептом.

Опис приготування:

Чому б не приготувати легкий вишневий сорбет замість звичайних важких десертів? Подібний десерт відмінно замінить морозиво і послужить відмінним завершенням вечері. Дивіться, як приготувати вишневий сорбет для себе, своїх рідних і близьких!

  • Молоко - 1, 5 склянки
  • Ром - 1 Ст. Ложка (або коньяк)
  • Сік лимона - 1 штука
  • Жирні вершки - 1 Ст. Ложка
  • Вишня - 3 склянки (без кісточок)
  • Цукор - 1 Склянка
вишневий сорбет - фото крок 1
1. Додайте вишні в каструлю з цукром. Доведіть до кипіння і варіть до тих пір, поки вишня не стане м'якою, а сік - утворення сиропу. Після зніміть з вогню і охолодіть вишню до кімнатної температури.
вишневий сорбет - фото крок 2
2. За допомогою блендера збийте вишні з сиропом до однорідної консистенції.
вишневий сорбет - фото крок 3
3. Видавіть сік лимона і разом з ромом відправте до вишні.
вишневий сорбет - фото крок 4
4. У чашу блендера разом з вишнею відправте вершки і молоко. Збийте суміш до однорідності.
вишневий сорбет - фото крок 5
5. Сорбет відправте в морозильну камеру. Через 24 години можна пригощати близьких десертом.

Схожі рецепти