Рецепт Вишневий рулет фото

Вишневий рулет
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди , Вишня
Пісні страви
На полуденок , На святковий стіл
Випічка
Кількість порцій: 6-12
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Пропоную вашій увазі простий рецепт рулету з вишнею - м'якого, пишного, ароматного і дуже соковитого. Щоб приготувати - доведеться потрудитися, проте воно того варто!

Опис приготування:

Звичайно, вишню краще брати свіжу і без кісточок, але практика показує, що з консервованими ягодами у власному соку рулет теж виходить дуже смачний! Отже, розповідаю, як приготувати рулет з вишнею.

  • Молоко - 1 Склянка
  • Борошно - 500 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яйця - 3 штуки(2 в тісто, 1 жовток для змазування рулету)
  • Цукор - 5-6 Ст. Ложок
  • Дріжджі сухі - 10 грам
  • Ванільний цукор - 10 грам
  • Вишня - 500 грам
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Цукрова пудра - За смаком
вишневий рулет - фото крок 1
Молоко гріємо до трохи теплого стану, висипаємо дріжджі і 2 столових ложки цукру. Ми залишаємо на 10-15 хвилин.
вишневий рулет - фото крок 2
Просіваємо борошно.
вишневий рулет - фото крок 3
Збиваємо яйця.
вишневий рулет - фото крок 4
Додаємо в молоко цукор, що залишився і яйця, вводимо розм'якшене вершкове масло і ваніль. Поступово підсипає борошно і вимішуємо м'яке еластичне тісто.
вишневий рулет - фото крок 5
Ставимо в тепле спокійне місце на 1-1, 5 години - поки не підніметься в два рази.
вишневий рулет - фото крок 6
Я поділяю 2 частини і розгортаємо. Посипаємо кожен пласт тесту крохмалем, викладаємо вишню.
вишневий рулет - фото крок 7
Звертаємо два рулету.
вишневий рулет - фото крок 8
І переплітаємо в косу.
вишневий рулет - фото крок 9
Викладаємо на змащене маслом деко і залишаємо для вистоювання на 15-20 хвилин. Змащуємо жовтком і відправляємо в розігріту до 180С духовку приблизно на 40 хвилин.
вишневий рулет - фото крок 10
Готовий рулет злегка охолоджуємо, посипаємо цукровою пудрою і ріжемо на порційні шматочки. Приємного чаювання! :)

Схожі рецепти