Вишневий пиріг з замороженої вишні
(покроковий рецепт з фото)
Такий вишневий пиріг придумали до мене, і, мушу зізнатися, готувати його я просто обожнюю. Хочу поділитися з вами, як приготувати вишневий пиріг із замороженої вишні. Мої його ну дуже люблять!
Вишневі пироги - королі випічки. Я люблю будь-яку випічку з вишнею, але пироги вишневі, особливо відкриті - це моя слабкість. Рум'яна кірочка, солодко-кисла вишня і море задоволення…
- Куряче яйце - 3 штуки
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Цукор - 250 грам
- Вершкове масло - 180 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вишня заморожена - 400-500 грам
- Мигдальні пелюстки - 50 грам
У миску всипаємо цукор. Я кладу 1 склянка. Пиріг не виходить занадто солодким, бо вишня досить кисла. Для приготування пирога в миску до цукру додаємо яйця.
Яйця з цукром збиваємо. Додаємо розпушувач або гашене соду.
Розтопити вершкове масло. Влийте його в масу. Збийте. Просійте борошно і замісіть тісто.
Має вийти ось таке приємне, досить рідке тісто.
Тісто перекладіть у форму для запікання.
Заморожену вишню потрібно попередньо розморозити, видаліть кісточки. Викладіть вишеньки на пиріг, злегка втопивши кожну в тесті.
Пиріг зверху посипте мигдальними пелюстками. Розігрійте духовку 180 градусів. Випікайте пиріг до готовності близько 40 хвилин.
Чудовий пиріг готовий. Пробуйте, він смачний навіть теплим!