Вишневий пиріг з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Легкий і простий рецепт сливового пирога, який припаде до смаку навіть дітям. Пиріг за цим рецептом справжня досконалість - смачний і ніжний. Заходьте, пробуйте!
Смачне розсипчасте сирне тісто, ніжна заливка і сливи - приголомшливе поєднання! Навіть гурмани потішать свої смакові рецептори таким солодким ласощами. Пиріг можна готувати з будь-якими фруктами і ягодами. Випікається він всього 35-40 хвилин.
- Сир - 150 грам
- Борошно - 1, 25 склянки
- Молоко - 6 Ст. Ложок
- Цукор - 12 Ст. Ложок(6 ложок в заливку, 6 ложок в тісто)
- Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
- Розпушувач - 1 чайних ложок
- Крем - 300 грам
- Крохмаль - 6 Ст. Ложок
- Яйце - 3 штуки
- Ванілін - 1 За смаком
1. Підготуйте всі інгредієнти.
2. Змішайте рослинне масло з молоком.
3. Розімніть сир виделкою в окремій ємності. Краще брати крупно зернистий сир - він смачніший.
4. Додайте цукор, борошно і розпушувач.
5. Замісити тісто і залиште його в холодильнику на 15 хвилин.
6. Візьміть форму для запікання, змастіть її маслом і викладіть рівномірно тісто, формуючи високі краї.
7. Тепер потрібно приготувати заливку: збийте сметану з яйцями, розпушувачем, ваніліном і цукром.
8. Виливаємо заливку на нашу основу, а тим часом займемося сливами.
9. Нарізаємо сливи на частини, видаливши кісточку і рівномірно викладаємо їх по всій поверхні пирога. Тепер можна відправляти пиріг в розігріту до 190 градусів духовку на 40 хвилин.
10. Готовий пиріг повинен повністю охолонути, після чого його можна витягти з форми і подавати до столу. Приємного чаювання!