Рецепт Вишневий пиріг з сиром фото

Вишневий пиріг з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Слива
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Солодке, Пироги

Легкий і простий рецепт сливового пирога, який припаде до смаку навіть дітям. Пиріг за цим рецептом справжня досконалість - смачний і ніжний. Заходьте, пробуйте!

Смачне розсипчасте сирне тісто, ніжна заливка і сливи - приголомшливе поєднання! Навіть гурмани потішать свої смакові рецептори таким солодким ласощами. Пиріг можна готувати з будь-якими фруктами і ягодами. Випікається він всього 35-40 хвилин.

  • Сир - 150 грам
  • Борошно - 1, 25 склянки
  • Молоко - 6 Ст. Ложок
  • Цукор - 12 Ст. Ложок(6 ложок в заливку, 6 ложок в тісто)
  • Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
  • Розпушувач - 1 чайних ложок
  • Крем - 300 грам
  • Крохмаль - 6 Ст. Ложок
  • Яйце - 3 штуки
  • Ванілін - 1 За смаком
вишневий пиріг з сиром - фото крок 1
1. Підготуйте всі інгредієнти.
вишневий пиріг з сиром - фото крок 2
2. Змішайте рослинне масло з молоком.
вишневий пиріг з сиром - фото крок 3
3. Розімніть сир виделкою в окремій ємності. Краще брати крупно зернистий сир - він смачніший.
вишневий пиріг з сиром - фото крок 4
4. Додайте цукор, борошно і розпушувач.
вишневий пиріг з сиром - фото крок 5
5. Замісити тісто і залиште його в холодильнику на 15 хвилин.
вишневий пиріг з сиром - фото крок 6
6. Візьміть форму для запікання, змастіть її маслом і викладіть рівномірно тісто, формуючи високі краї.
вишневий пиріг з сиром - фото крок 7
7. Тепер потрібно приготувати заливку: збийте сметану з яйцями, розпушувачем, ваніліном і цукром.
вишневий пиріг з сиром - фото крок 8
8. Виливаємо заливку на нашу основу, а тим часом займемося сливами.
вишневий пиріг з сиром - фото крок 9
9. Нарізаємо сливи на частини, видаливши кісточку і рівномірно викладаємо їх по всій поверхні пирога. Тепер можна відправляти пиріг в розігріту до 190 градусів духовку на 40 хвилин.
вишневий пиріг з сиром - фото крок 10
10. Готовий пиріг повинен повністю охолонути, після чого його можна витягти з форми і подавати до столу. Приємного чаювання!

Схожі рецепти