Рецепт Вишневий пиріг з газети «Нью-Йорк Таймс» фото

Вишневий пиріг з газети «Нью-Йорк Таймс»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Фрукти , Слива , Бісквітне тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.

Спочатку я думала: "Звичайне бісквітне тісто, сливи і корична скоринка. Що ж так привернуло увагу американських господинь до цього пирога, що вони цілих 12 років просили редактора New York Times рецепт?

Опис приготування:

У розпал сезону злив кількість прохань опублікувати цей рецепт зашкалювало, в результаті терпіння редактора лопнуло і він оголосив, що друкує рецепт в останній раз. А домогосподаркам доведеться його заламинировать на"пам'ять"

Обов'язково приготуйте цей пиріг, і ви пізнаєте його секрет!

Рецепт, як приготувати сливовий пиріг з газети"New york times" , настільки простий і швидкий, що ви будете приємно здивовані. Щоб замісити тісто і викласти сливи, вам знадобиться максимум 10 хвилин, з іншим впорається духовка.

Ніжне тісто, приємна кислинка слив з хрусткою коричної скоринкою…ох, ще б шматочок! А як смачно з кулькою морозива!

  • Борошно - 1 Склянка (склянка - 200мл.)
  • Яйце - 2 штуки
  • Вершкове масло - 115 грам
  • Цукор - 3/4 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Слива - 12 штук
  • Коричний цукор - 2 Ст. Ложки (обкладинка - 1середня лінія; цукор - 2ст.Л.)
вишневий пиріг з газети
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Увімкніть розігріватися духовку до 180 градусів.
вишневий пиріг з газети
Розм'якшене вершкове масло збийте з цукром (в змішувачі допомоги).
вишневий пиріг з газети
По одному додайте в олійно-цукрову масу яйця, збийте все знову.
вишневий пиріг з газети
Додайте борошно і розпушувач, тепер замішуємо тісто ложкою. Воно виходить повітряним, густим.
вишневий пиріг з газети
Силіконову форму (у мене - діаметром 22см.) змастіть злегка рослинним маслом, викладіть в неї тісто, розрівняйте його лопаткою. При використанні металевої форми, змастіть її вершковим маслом і присипте борошном.
вишневий пиріг з газети
Зливи розріжте на половинки і викладіть на тісто, НЕ вдавлюючи їх всередину. Зверху присипте коричн цукром.
вишневий пиріг з газети
Випікайте в розігрітій духовці близько 35-40 хвилин до хрусткої скоринки. Трохи остудіть - і подавайте до столу. Приємного чаювання!

Схожі рецепти