Вишневий пиріг простий
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім любителям солодощів Сьогодні я розповім, як приготувати вишневий пиріг простий. Приготування цієї страви не займе у вас багато часу. Приступаємо!
За бажанням можна присипати пиріг цукровою пудрою. Він виходить дуже пишним, ніжним і смачним. Пиріг відмінно підійде до чаю, кава і до інших гарячих напоїв. Обов'язково випробуйте рецепт дому та діліться враженнями в коментарях
- Свіжа вишня - 500 грам
- Цукор - 180 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Борошно пшеничне - 200 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Яйця - 4 штуки
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
- Ваніль - За смаком
Гарненько промиваємо вишню, видаляємо кісточки. Розм'якшене вершкове масло змішуємо з цукром і збиваємо все міксером.
Додаємо сіль, яйця і знову все добре перемішуємо.
Додаємо в тісто просіяне борошно, ванілін і сіль. Збиваємо все міксером до однорідності.
Форму для випікання змащуємо маслом (на вибір) і присипаємо манкою. Виливаємо тісто в форму, а зверху розподіляємо вишню, злегка вдавлюючи її в тісто. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів протягом 40 хвилин.
Пиріг з вишнею готовий! Приємного апетиту