Рецепт Вишневий пиріг по-французьки фото

Вишневий пиріг по-французьки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Ягоди , Вишня
Пісні страви
На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Вишневий пиріг німецького походження не залишить байдужим жодного вашого гостя. Це як раз той, чим можна здивувати і надовго запам'ятатися своїм друзям. Захоплені відгуки вже витають в повітрі!


Опис приготування:

Мій вишневий пиріг, рецепт якого я виклала нижче - це не дуже простий пиріг, який робити легко і просто. Тут треба трохи повозитися, особливо зуміти замісити правильне тісто. В принципі, в рецепті я практично все написала, проте про всяк випадок дам ще парочку рад.

Масло з цукром необов'язково перетирати в однорідну масу, можуть бути невеликі шматочки, особливо якщо ви будете збивати виделкою або вінчиком. І не можу сказати точну кількість борошна, так як тісто має вийти не густим, але і не рідким. Борошно, як відомо, буває різної якості.

Посипання готують розтираючи холодне масло, борошно, какао і цукор до стану дрібної крупки, я роблю це спочатку ножем, а потім руками.

Читайте в рецепті, як приготувати вишневий пиріг за моїм рецептом, готуйте його з любов'ю, і у вас все вийде! хай щастить!

  • Борошно - 80 -100 грам (тісто (скільки візьме тісто))
  • Цукор - 100 грам (тісто)
  • Яйце - 6 штук (тісто
    )
  • Цедра апельсина - 2-4 чайних ложок (тісто)
  • Розпушувач для тіста - 2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 120 грам (тісто)
  • Вишня - 200 грам (без кісточок)
  • Борошно - 60 грам (посипання)
  • Вершкове масло - 40 грам (посипання)
  • Какао-порошок - 60 грам (посипання)
  • Цукор - 60 грам (посипання)
вишневий пиріг по-французьки - фото крок 1
М'яке масло розтираємо разом з цукром.
вишневий пиріг по-французьки - фото крок 2
Додати яйця і збити, можна блендером.
вишневий пиріг по-французьки - фото крок 3
Додати цедру, добре перемішати.
вишневий пиріг по-французьки - фото крок 4
Додати борошно і розпушувач тесту.
вишневий пиріг по-французьки - фото крок 5
Замісити тісто негусто, як на фото.
вишневий пиріг по-французьки - фото крок 6
Тісто укласти в форму, на пергаментний папір. Зверху укласти вишні.
вишневий пиріг по-французьки - фото крок 7
Випікати пиріг 10 хвилин при температурі 220, а потім 10 хвилин при 200 градусах.
вишневий пиріг по-французьки - фото крок 8
Форму з пирогом рівномірно засипаємо крихтою з масла, цукру, борошна, какао. Запікати ще 20 хвилин.
вишневий пиріг по-французьки - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти