Рецепт Вишневі колечка з пісного тіста фото

Вишневі колечка з пісного тіста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Вишня
Пісні страви
На обід
Випічка , Солодке , Страви з начинкою
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Якщо ви хочете порадувати своїх близьких булочками з вишневою начинкою, подивіться, як приготувати вишневі колечка з пісного тіста - не тільки смачна солодка випічка, але і корисне частування до чаю.

Опис приготування:

З заявленої кількості тесту виходить 16 булочок кілець - приблизно 7-8 порцій смачної солодкої випічки. Такі булочки дуже красиві, так що їх можна сміливо подати і на святковий стіл. Вишню можна використовувати як заморожену, так і свіжу, або навіть замінити її на нарізані шматочками спілі сливи. Настійно раджу посипати готові остиглі колечка цукровою пудрою - так їх вид стане більш святковим.

  • Біла пшеничне борошно - 200 грам
  • Пшеничне борошно - 800 грам
  • Дріжджі - 400 грам
  • Вода кімнатної температури - 470 грам(200 г в закваску, 270 г в тісто)
  • Цукор - 50-150 грам(+ 4-7 ст. L. В начинку)
  • Рослинна олія - 130 мілілітрів
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Цедра лимону - 1 Чайна ложка
  • Пшеничний стартер - 2 Ст. Ложки
  • Заморожена вишня - 500-600 грам
  • Картопляний крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Postnoe тісто закваски - 800 грам
1
Приготуйте опару: стартер розведіть водою кімнатної температури і добре перемішайте. Додайте просіяне борошно і перемішайте. Суміш накрийте плівкою і залиште на 8 годин при кімнатній температурі.
2
Перекладіть опару в миску, додайте воду кімнатної температури і перемішайте. Додайте будь-яку рослинну олію, сіль і цукор. Просійте пшеничну муку і замісити тісто протягом 5 хвилин.
3
Округлите тісто і перекладіть в миску, змащену олією. Накрийте тісто плівкою і залиште на 3-4 години при кімнатній температурі. Викладіть тісто на робочу поверхню, присипану борошном.
4
Надайте тесту форму кулі і накрийте кришкою. Залиште при кімнатній температурі на 20 хвилин. Тісто готове до випічки.
5
Приготуйте начинку: заморожену вишню прогрійте в кухлик на невеликому вогні протягом 5-7 хвилин. Не знімаючи вишню з вогню, додайте цукор і картопляний крохмаль.
6
Постійно помішуючи, проваріть начинку ще кілька хвилин до загустіння. Тісто розділи 16 частин і кожен шматочок округлятимете. Накрийте кульки тесту плівкою, поки будете формувати окремі булочки.
7
Розкачайте кульку в тонкий прямокутник, викладіть уздовж краю меншої сторони начинку і скрутіть тісто рулетом. Дійшовши до половини прямокутника, розріжте решту прямокутника на тонкі смуги, dorezaya не кінець.
8
Скачайте рулет до самого краю тесту, після чого поверніть його в колечко і закріпіть кінці. Викладіть булочки на покритий пергаментом деко, накрийте їх плівкою і залиште при кімнатній температурі на 1 час.
9
Змастіть булочки міцним чаєм, посипте корицею і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин. Остудіть булочки на деку і посипте цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти