Рецепт Вишневе варення з желатином фото

Вишневе варення з желатином
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Желатин , Вишня
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , Літні , Десерт , Полудень
Солодке , Заготовки , Варення
Кількість порцій: 10
Час приготування: 15 хв.

Вишневе варення можна заготовити по-різному: з цукром, Bez пісочний, у власному соку, у вигляді густого джему і т. П. Пропоную вам спробувати приготувати незвичайне варення, з zhelatinom. Ніжне!

Опис приготування:

Найтриваліша операція - видалення кісточок з вишні. А потім - справа техніки! За лічені хвилини перед вами буде готовий річний десерт, який взимку можна просто відкрити і насолоджуватися шматочком літа. Подробиці, як приготувати вишневе варення з желатином, знайдете в покроковому рецепті. Вихід готового варення - 1, 5 L. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Вишня - 1 кілограм
  • Цукор - 500 грам
  • Желатин швидкорозчинний - 30 грам
  • Вода - 1 Склянка
вишневе варення з желатином - фото крок 1
Підготуйте вишню: промийте водою, видаліть кісточки.
вишневе варення з желатином - фото крок 2
Желатин залийте водою і залиште набухати. В цей час засипте вишню цукром, поставте на вогонь, доведіть до кипіння і проваріть 5 хвилин, помішуючи дерев'яною ложкою. Зніміть з'явилася пінку.
вишневе варення з желатином - фото крок 3
Набряклий желатин змішайте з невеликим обсягом сиропу, розпустіть на повільному вогні і доведіть до кипіння.
вишневе варення з желатином - фото крок 4
Змішайте з гарячим вишневим варенням і доведіть до кипіння. Розлийте готове варення по стерилізованим банкам і закатати кришки. Остудіть, зберігайте в прохолодному місці.
вишневе варення з желатином - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти