Вишневе варення з желатином
(покроковий рецепт з фото)
Вишневе варення можна заготовити по-різному: з цукром, Bez пісочний, у власному соку, у вигляді густого джему і т. П. Пропоную вам спробувати приготувати незвичайне варення, з zhelatinom. Ніжне!
Найтриваліша операція - видалення кісточок з вишні. А потім - справа техніки! За лічені хвилини перед вами буде готовий річний десерт, який взимку можна просто відкрити і насолоджуватися шматочком літа. Подробиці, як приготувати вишневе варення з желатином, знайдете в покроковому рецепті. Вихід готового варення - 1, 5 L. Приємних вам клопоту на кухні!
- Вишня - 1 кілограм
- Цукор - 500 грам
- Желатин швидкорозчинний - 30 грам
- Вода - 1 Склянка
Підготуйте вишню: промийте водою, видаліть кісточки.
Желатин залийте водою і залиште набухати. В цей час засипте вишню цукром, поставте на вогонь, доведіть до кипіння і проваріть 5 хвилин, помішуючи дерев'яною ложкою. Зніміть з'явилася пінку.
Набряклий желатин змішайте з невеликим обсягом сиропу, розпустіть на повільному вогні і доведіть до кипіння.
Змішайте з гарячим вишневим варенням і доведіть до кипіння. Розлийте готове варення по стерилізованим банкам і закатати кришки. Остудіть, зберігайте в прохолодному місці.
Смачного!